IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Hampaat hyppii jo suussaMaanantai 25.09.2006 01:06

Olotilanne on tuo yllämainittu....Rakas kanaseni taidan tyhjentää purkin huomen aamulla...napaani on eksynyt vaan puolikas joten mul on viel 2 ja puol jäljellä....kamalaa....Olisi jumala minun puolella huomenna...kiitos


Puuhoroskooppi:Sypressi (25.1.-3.2. ja 26.7-4.8.)
Vahvalla ja notkealla sypressillä on yksinkertaiset, selkeät piirteet. Sypressi on hienostunut, mutta myös villi. Hän on tyytyväinen ja sopeutuva, kypsyy nopeasti eikä juokse rahan ja maineen perässä. Hän toivoo vain saavansa olla onnellinen. Sypressi karttaa ongelmia. Hän on hyvää seuraa - lämmin, mutta ei sentimentaalinen. Hän rakastaa kävelyretkiä, eläimiä ja metsästystä. Hän haluaa perheen ja ystäviä, jotka pysyvät hänen ympärillään. Haaveellinen sypressi elää pikemminkin virran vietävänä kuin ohjaimissa. Ajatuksissaan hän on aina jossain muualla. Hän on avulias, joustava ja uskollinen, muistot ovat hänelle kultaakin kalliimpia. Hänen älynsä on tarkkailevaa ja ajatukset selkeitä, yleensä hän välttelee teräviä keskusteluja. Sypressin elämä lipuu tasaisesti rakastettujen ihmisten keskellä.
(Kuuluisia sypressejä: Mozart, F.D. Roosevelt, Louis Armstrong, Johannes Virolainen, Paavo Haavikko ja Raimo Häyrinen.)


Runo 116:

Mitä Onni on?

Onko onni sokea niin kuin joku on sanonut? Ainakaan onnella ei ole kukaan viisastunut. Josko onni on sittenkin vain sitä, että ei ole onneton? Eikö onnellinen ihminen ole odottanut elämältä vain vähemmän. Onni ei sittenkään taida olla onnessa vaan onnen saavuttamisessa. Onnihan on siellä missä itse ei ole. Onni on siis onnen etsimisessä. Mutta jos onnea oikein kovasti tavoittelee, sitä ei koskaan löydä. Mutta kuitenkin ihmisen velvollisuus on olla onnellinen. Jos hän on onneton, syy on hänen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.