IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Isistä parhainLauantai 11.11.2006 23:25

Minusta ois pitäny tulla psykologi jotta voisin tulkita itseni paremmin. Mietin mikä saa naisen katsomaan miestä joka juo päivästä toiseen? Mikä saa naisen jäämään kun mies lupaa et ei enää petä? Mikä saa naisen jäämään kun mies lupaa et ei lyö enää? Mikä saa äidin lähtemään jättäen perheensä taakseen? Mikä saa vanhemmat laittamaan 2v yksin pihalle, joka johtaa siihen et lapsi löydetään hukkuneena? Mikä saa vanhemmat olemaan vartioimatta lastaan pihalla niin että lapsi ehtii hukkua vesitynnyriin? Mikä saa vanhemmat menemään baariin niin et lapsi nukkuu sängyssä yksin?

Minun isäni on nuoruudessa juonut ja paljon. Isäni on myös ollut kahden lapsen yksinhuoltaja. En ole koskaan nähnyt isääni kännissä. Kun eka lapsi syntyi isäni lopetti juomisen kun seinään. Rakastan isääni ja haluan kiittää häntä monella tavalla.

Isäkarhu on juonut paljon....Jokin sai hänet muuttumaan, tiedän et se oli Manta. Kukaan ei usko kun sanon et isäkarhu on lähes aina selvinpäin nykyään. En voi sanoa et luotan häneen vielä täysillä mutta sen tiedän et hän on maailman paras isä Mantalle. Siitä haluan kiittää häntä koko sydämmestä.

Kaikissa tapauksissa ei lapsen saaminen auta. Joillekin se voi vaan pahentaa asiaa kun taloon tulee huutava lapsi. En suosittele kokeilemista. Minulla on ollut onnea sen suhteen elämässä. Kaikilla ei ole sitä. Tämän joulun kampanja onkin: Anna lapselle raitis joulu...

Runo 160:
Tänään tahtoisin antaa Sinulle pienen lahjan. Se olisi sidottu ystävyyden kultanauhalla. Se olisi kääritty hyvyyden voimapaperiin. Se olisi tuoksuvia ruusuja jotka KIITOKSEN kanssa tahtoisin ojentaa suurena kimppuna sydämellesi.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.