IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Taas piti riehua puhelimessaTiistai 23.01.2007 00:48

Tänään alkoi kylpyhuoneremppa ja ensiksi piti repiä lasikuitutapetti pois seinältä ja tasoittaa se. Sit piti desinfioida kylppäri ja sen jälkeen (huomenna) repiä ne vanhat silikoonit pois lattiarajassa.

Tulin kotiin ja huomasin et tasoite oli vedetty tapettien päälle ja silikoonit oli jo poistettu vaik ensin piti desinfioida ja sit repiä ne pois. Soitin remonttimiehelle ja hän sanoi aijaa kun huusin puhelimeen et ne tapetithan oli homeessa ja et korjaussuunnitelmassa lukee et ne pitää poistaa. Huomenna hän sit lupas jyrää tasoitteen pois ja repiä tapetit pois. Kaikkiin nurkkiin oli jätetty vanhat silikoonit joten siit jätin lapun. Kyl on kumma ettei voi kerralla tehdä kunnolla vaan pitää tehdä tuplasti töitä. Saa nähdä mitä tulee ja onneks terveystarkastaja tulee katsomaan lopputulosta. Kämpänhakupaperit menee huomenna eteenpäin, me ei aleta enää homeessa asumaan. Sit viel kun sain tietää et kaikki kämpät tästä urheilukentälle on enemmän tai vähemmän homeessa koska on ilmastointiongelmia, tämän sanoi itse isännöitsijä. Mittasin eilen lattialämmöksi (parvekkeen oven edestä) 4 astetta ja se kuulemma on normaalia ja on ihan hyvä tällaisessa kämpässä joka ei muutenkaan hengitä. Mitä tuo 4 astetta tekee 2v lapselle?

Kävin tänään luistelemassa tunnin jäähallissa ja sit illalla viel kentäl hetken aikaa kun Manta ei tykänny. Manta oli tänään jäänyt kiinni kielestä päiväkodin aitaan. Manta ei sanonut mitään vaan oli itse repiny kielen pois. Verta oli tullut kaulahuiviin ja sit tädit huomasi haavan, onneks ei paha.
Huomenna kone lähtee takukorjaukseen joten sit ollaan ilman konetta kunnes ne tuovat sen takaisin...kun nämä hommat tuntee siin menee ainakin kuukausi....Vitjat et olen vihainen...pitääkö joka asiaan olla aina nainen et saa hommat hoidettua? Miehet ovat aikaansaamattomia pelkureita (ei kaikki). Isäkarhukin ois saanut homeen pois...Onneks pääsee pois täältä varmaan 10v sisällä kun vapautuu kämppä joka vastaa meidän kriteereitä sillä enää en muuta vanhaan taloon....see you later sisters ja pitäkää itsenne naisina

Runo 214:

Yhdessä kaikista selvitään.
Haluun sut ei muut merkitse mitään.
Yhdessä eteenpäin jos jatketaan,
niin aion kaikkeni sulle antaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.