IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Krisse laukoo totuuksia minustaLauantai 11.03.2006 02:15

No moi. Olet melkein täydellinen! Sinä, jos kuka, tiedät mitä elämältä haluat. Vaadit tyyliä ja laatua missä ikinä oletkin. Jokainen päivä on sinulle täynnä mahdollisuuksia.

Pysähdyt usein tutkimaan luonnon pieniä yksityiskohtia. Vaikka olet temperamenttinen, sinulta löytyy kärsivällisyyttä toteuttaa pitkäaikaiset unelmasi.

Uskot tosi rakkauteen, mutta et tyydy heti ensimmäiseen kandidaattiin. Annat elämän viedä ja uskot kohtalon johdattavan sinut 'sen oikean' luokse.

Parisuhteessa jaksat polkea elämän myötä- ja vastamäkiä. Riitelyn sijasta uskot analyyttiseen keskusteluun. Olet karismaattinen johtajatyyppi, joka valloittaa ihmiset lämmöllään ja huumorintajullaan.

Suurten ratkaisujen hetkellä korkeinkaan vuori ei ole sinulle ylitsepääsemätön. Olet vahva ja itsenäinen persoona, joka uskaltaa tarvittaessa uida myös vastavirtaan. Pingviinin päättäväisyydellä selviät vaikeuksista voittoon.

Työelämässä snorklaat aallonharjalla. Mitä kovemmat haasteet, sitä paremmin viihdyt. Ilmiömäisen terävyytesi takia huomaat asioita, jotka useimmilta jäävät rekisteröimättä.Joitakin ihmisiä vahva persoonasi pelottaa, mutta se on heidän ongelmansa. Mottosi työelämässä on Gaudeamus igitur juvenes dum sumus!

Kun sille päälle satut, sinua ei pidättele mikään. Tavalla tai toisella saavutat päämääräsi, oli kyse työstä, rakkaudesta tai shoppailusta. Olet sielultasi ikuinen lapsi ja sinulle jokainen päivä on aprillipäivä. Ei voi sanoa muuta kuin sisso! Elämäsi on tähän mennessä ollut nappisuoritus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.