IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

chin chinLauantai 11.03.2006 02:44

Onneksi olkoon, olet ystävien ystävä! Ystäväsi uskoutuvat sinulle mielellään, sillä jo pelkkä olemuksesi herättää luottamusta. Sinulla on laaja ystäväpiiri ja olet aidosti kiinnostunut ystäviesi hyvinvoinnista.

Olet sisäistänyt lausahduksen; ystävä hädässä tutaan. Edes pitkät välimatkat eivät estä sinua osoittamasta rakkautta lähimmäisiäsi kohtaan.

Sosiaalisesti sinulla on aina monta rautaa tulessa. Sopeudut joukkoon kuin joukkoon ja osaat pitää keskustelua yllä.

Sydämellisyytesi on maailmankuulua. Tunnet hyvin vanhan totuuden; ken antaa, hän saa.

Mielestäsi tosiystävyys kestää myös pienet ja vähän suuremmatkin erimielisyydet. Elämänarvosi ovat jämptisti kohdallaan ja sinua eivät pienet puhurit hetkauta. Tiedät varsin hyvin, että tosirakkautta ja tosiystäviä ei saa rahalla.

Mikään mammona maailmassa ei korvaa aitoa ystävyyttä. Jos ystäväsi on taloudellisessa ahdingossa, järjestät asiat niin, että hymy leviää lopulta kaikkien huulille.

Yhdessäolo on sinusta paras tapa hoitaa ystävyyttä. Olet varsinainen tunnelman luoja, jonka kanssa aika kuluu kuin siivillä.

Kun ystävääsi kohtaa suru, olet aina paikalla lohduttamassa. Sinulla on harvinaisen hyvä tilanneherkkyys ja kyky empatiaan.

Ystävyyden A ja O on rehellisyys. Pystyt puhumaan asiasta kuin asiasta ja laajan yleissivistyksesi ansiosta kannattelet keskustelua tilanteessa kuin tilanteessa. Kaiken kaikkiaan, olet ystävien aatelia.

Olet ystävien aatelia ja ohjenuorasi elämässä on: Ympäri mennään, ystäviks tullaan!

Lisää totuuksia minusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.