IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Luikero kuin kyyPerjantai 17.03.2006 00:54

Noh...kerrotaan totuus..mies on saavuttanut 30 kympin kriisiin kuten minäkin...kriisi on alkanut käymään niin kovaksi et eilen oli jo uhka siit et mies lähtee. Tänään sateli viestejä siit mikä minussa on päin persettä...Noh noh minä sit kirjoitin ukolle et saat nähdä kun tulen kotiin..Kl.15 soitettiin et likka on kipee taas joten hänet haettiin kotiin ja huomenna tulee mummo hoitaa..

N. pari tuntia sitten laitoin George Zamfirin soimaan, sytytin partyliten tuoksukynttilät palamaan ja solmin ukon kiinni sohvaan. Ois ollu hieno yllätys jättää se siihen kun mutsipuol tulee..Lopun voitte kyl rakkaat sisaret vaan arvata...Nyt sohvalla nukkuu väsynyt mutta onnellinen mies...

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Dragostinea- Din tei
2. Martti Vainaa- Pelimies
3. Anna Eriksson- kun katsoit minuun
4. Kylli täti
5. Tommi Läntinen- syvälle sydämeen sattuu
6. James Blunt- Goodbye my lover
7. My heart is pumping for love

Haastan: Belindara, Akascha_83, gory, snugglecakes, Amiga4ever, stohl84, Anna-77




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.