IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Kaikki alkoi eilenKeskiviikko 19.04.2006 00:35

Ensin haluan kiittää kaikkia jotka jaksoivat vastata...minulla oli ihan syy kyselyyn. Eilen illalla likka söi muroja ja mies kertoi mulle juttua..kunnes likka päätti kaataa murot syliin...mies hermostui koska en kuunnellut kun siivosin likan sotkuja..vaikea tehdä kaks asiaa samalla. Kun sain keittiön siistiksi likka kaivoi jo kakkavaippaa ja kakkaa oli sormissa..

Tänä aamuna mamman linnut alkoi laulaa jo kl. 4.15 ja järkytyin kun huomasin et meil oli vaan 3 tupakkaa. Ajattelin ottaa 5.20 bussin kaupunkiin mis on ainakin esso auki 24h. Ulkona satoi jotain alas taivaalta joten olin kun uitettu kissa kun pääsin pysäkille...sain taas hämmästyä sillä bussi joka piti tulla ei tullut vaan sellainen joka lähti 6.00. Kaupungissa olin kl. 6.15 ja aikaa ei jäänyt essolle...matkiskin aukes vasta kl. 6.30. Menin siis avaamaan päiväkotia mis eka lapsi tuli kl.7. Sain taas hämmästyä kun sain tietää et työntekijä on sairas...mulla kaks ekaa ja varmasti viimeiset aamuvuorot...joten minun kohdalle homma menee ylitöiksi...tänään en siihen suostunut mut huomenna sit olen pidempään..ties kuinka kauan taas...tyypillistä minun tuuria...Hain likan ja piti vielä kaupas käydä mut se jouduttiin tehä kodin kautta kun unohdin hakea rattaat ennen kun hain likan ja lisäksi hän oli tehnyt äidille haisevan tortun...

Isä kävi tänään ja toi likalle Nalle Puhin puuhakirjan sadepäiviä varten...ihana lahja oli. Isä aika masentunut ja olen huolissani...oli selvästi kipuja...tulee huomenna taas (veli autokoulus täällä)

Ystävyysviisu

On yhdessäolo se hauskin seikka,
jäi mieleen niin moni yhteinen keikka.
Se hyvältä tuntuu niin yltä kun alta.
Vain ystävyys maistuu näin makealta!

Chin chin ja kauniita unia teille kaikille...kumpa huominen ois minun päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.