IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Matkalla etelään...

Selaa blogimerkintöjä

LillajulsfestTorstai 06.12.2007 05:08

Mää voisin alottaa siitä ko me lähettiin joskus ennen kuutta ajeleen kohti Raippaluotua ja Kalles inniä. Mää ihan tärisin ko mua jännitti nii palio. Me ajettiin Raippiksen sillan yli ja vielä pitkästi sieltä eteenpäin. Tie vaan kapeni mut kyllä me sitte löyettiin perillekki. Oi kuulkaa teiän olis pitäny nähä se paikka! Sielä oli iha hirviä myrsky ja oikiastaan heti ekana me mentiin sinne majakkaan, joka oli niinkö sauna ja sielä oli pesutilat ja sillee. Siinä pihasa oli semmonen kylypypaliu niinkö BB-talosa. Me mentiin sitte sinne saunaan ja istuttiin sielä aika kauan ja sitte me mentiin sinne kylypytynnyriin ja oi että se oli ihanaa, vaikka me tultiin kyllä siihen tulokseen että se vesi olis voinu olla vähä lämpimämpääki. No sielä me sitte lilluttiin ja se myrsky oli oikiasti nii kauhia että! Sajevesi ropisi kasvoihin hirviällä tuntinopeuella, mutta ei se hirviästi menua haitannu. Mää olin taas haleta onnesta sielä paliusa. Mun työkaverit on maailman parhaimpia ja rakkaimpia iha oikiasti. Se oli nii tunnelmallista. Saunasa mää heitin löylyä aika kovasti nii muut vaa huusi että "sluta pauliina!". Mää sitte lopetin ja pomo vaa totes että "pauliina on sieltä pohjosesta nii se tykkää kovista löylyistä".

Sitte me mentiin syömää sinne päärakennukseen ja sielähän joulupöytä natisi liitoksisaan. Ruokaa olis ollu vaikka kokonaiselle pataljoonalle. Vejin naamariin iha kaikkia ruokia savustetusta lampaasta sinappisilliin ja porkkanalaatikkoon. Sitte me jaettiin arpomalla joulupaketit ja syötiin vielä jäläkkäri - semmonen ihana suklaapuddingmoussetsydeemi. Oih. Mää sain Carolalta semmosen Bradley Trevor Greiven "En stressig dag"-kirjasen. Carola sanoi että se oli toivonutkin että mää saisin sen. Se oli kirjottanu etusivulle että " till min kära arbetskamrat". Se oli nii söpyä.

Sitte me oltiin semmosta leikkiä että piti laulaa semmosta yhtä hauskaa laulua Peppi Pitkätossun sävelellä ja samalla ensin laittaa paperilautasista tehdyt korvat korviin, sit yskänlääkemitat silmiin ja lopuks vielä kaks sokeripalaa etuhampaiks. Se joka pitäis pokan parhaiten, olis sit niinkö voittaja. Mää vaan nauroin koko sen ajan. Hävisin. Mutta se oli kyllä hauskinta ikinä. Kokeilkaa vaikka ihte!

Kaiken tän jäläkeen me ajettiin taksilla kaupunkiin ja mentiin yhteen yökerhoon, josa ei kyllä vanhettu kauaa. Siirryimme vielä toiseenki yökerhoon, josa oltii vähä kauemmi, mutta josa soi huono musa ja mulle tuli nii kauhia pissahätä että päätin lähtiä sitte kotia pissalle. Sanoin heipat kaikille ja kauniit unet.

Oli iha überihana päivä. Mitä ihimettä mää oon tehenny ansaitakseni tämän?

Ai nii vielä semmosta että ko tulin kotia nii huomasin kirjelappusen roikkuvan postiluukusta. Ida sen oli lähettäny ja siinä luki kaikkia kivoja juttuja. Voi että mää aattelin että oon kyllä maailman onnellisin ihiminen. Kiitos kaikille jotka tykkää musta.

Hyvää yötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.