IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

vadelmavenepakolainen kirjoittaaSunnuntai 28.03.2010 22:53

inhoan mahaani. se on iso ja turvonnut. se lepää housujen vyötärön yllä kuin kynttilästä valunut ja lopulta lautasen reunaan jähmettynyt steariini. se on pullea ja täynnä rusinapullaa, vaikka en pidä rusinoista pullassa. eikä se koskaan mene pois. sen sijaan se kasvaa kasvamistaan ja pian en ole nähnyt napaani vuosikausiin.

kerran näin kotkan liitelevän tuntureiden välissä. sillä oli sopivasti tuulta siipiensä alla ja vaikka se oli kaukana, pelkäsin hieman herkullisten eväsleipieni puolesta. se olisi napannut evääni alle sekunnin sadasosassa terävällä nokallaan ja raapinut naamaani veriset naarmut pitkillä kotkankynsillään. mietin kotkaa vielä myöhään yöllä maatessani kostealla patjalla kostean peiton alla jossain siellä tuntureiden keskellä olevassa erämökissä. kämppä oli jääkylmä, emme olleet pitäneet tulta kaminassa sinä iltana. vedin kolmannet sukat jalkaani ja pipon päähän, mutta värisin silti. reiteni olivat kananlihalla ja pelkäsin, että hämähäkki tekee pesän korvaani. olin ihan varma, että tuossa kämpässä asui tuhansittain hämiksiä. tuuli valitti nurkissa, se halusi minun peittoni alle lämmittelemään. makasin kerrosängyn yläpedissä kuin muumio, en uskaltanut liikkua senttiäkään. alapuolellani oli eläviä ihmisiä, joiden päälle en saisi pudota, eikä sängyssä tietenkään ollut mitään kaiteita. minä hiihtelin hienoissa maisemissa, tein tulen suojaisaan paikkaan, sulatin nuotiossa mononpohjaa. kaivelin repusta termarin ja join lämpimät kaakaot. suihkua en tällä reissulla erityisemmin kaivannut, mulla oli muutakin tekemistä.

vadelmavenepakolainen ei olisi uskonut eksyvänsä norjaan.

haluatko kukan?Tiistai 16.03.2010 22:31

kotiin tullessa oli vielä valoisaa. tuntui ihanalta. orastava kevät sai mut kuvittelemaan vihreät lehdet puihin ja tuulen lämpimäksi - se toimi! ylämäessä huomasin että parin pikkutytön katseet olivat nauliutuneet minuun. tytöt tapittivat minua innokkaasti tien penkalta ja kun saavuin kohdalle, toinen heistä sanoi hieman epävarmalla äänellä: "vil du ha en blomst?" kesti hetken tajuta, että neiti tarkoitti kädessä pitämäänsä vihreää ruohoa ja että tämä ystävällinen sielu tosiaan halusi antaa sen mulle. "ja, tack", sopersin häkeltyneenä, jolloin toinenkin tytöistä ojensi ruohoa mua kohti sanoen: "min er gratis!"

"det var ju snällt!", minä huudahdin pois kävellessäni. tuli ihan käsittämättömän hyvä mieli. alkoi melkein itkettää. elän tuollaisia hetkiä varten!

äitin kans tsättäilyäLauantai 13.03.2010 19:38

Riitta
ootko siellä

17:23Pauliina
olen

17:23Riitta
mikäs nyt murehdituttaa?

17:23Pauliina
no ei mikään!

17:24Riitta
mitä oot touhunnu

17:24Pauliina
ei ollu sulle tarkoitettu teksti!
en mitään
ette varmaan tuu pääsiäisenä?

17:24Riitta
en tiedä

17:24Pauliina
mitä oot ite touhunnu?
mulla on vapaapäivä, en tykkää yhtään.

:25Riitta
pitäis nauttia vapaapäivästä ja tehdä jotain kivaa

17:25Pauliina
kuten?

17:25Riitta

mikä sun mielestä on kivaa

17:25Pauliina
jaa

17:26Riitta
pitäiskö olla huolissaan sinusta

17:26Pauliina
no ei tietenkään!

17:27Riitta
helmi ei halua tulla silloin pääsiäisenä ja en tiedä mitä sitten tehdään

17:28Pauliina
no eiköhän se oo jo liian myöhästä muutenkin.

17:28Riitta
en oo nyt katsonut niitä lippujakaan niin en tiedä saisko niitä vielä.

17:29Pauliina
joo.

17:30Riitta
jukkaa ja leenaa odotellan veroilmoituksia tekemään huomenna. täällä on ollut kaunis aurinkoinen päivä ja kävin vilin kanssa hiihtämässä parannassa

17:31Pauliina
täällä oli kans ihan nätti päivä mutta en oo käynyt ulkona.

17:31Riitta
mene käymään vielähän ehtii

17:32Pauliina
lähen kyllä pian ku mennään hannan kans kaupungille syömään ja elokuviin

17:32Riitta
no hyvä
tulin katsomaan s:n viestiä, mutta nyt ei ollut tullut mitään

17:32Pauliina
selviskö siitä nyt sitte?
että meinaako se lestillä töitä tehä vai mitä?

17:34Riitta
kirjoitin sille vähän mahdollisuuksista, ettei täältä niin vaan töitä saa

17:34Pauliina
niin, kai se kuvittele että vois opettaa englantia jossain koulun kerhossa mutta eihän siitä ainakaan makseta.

17:35Riitta
niin, taidan lopettaa nyt tähän

17:35Pauliina
joo. heippa!

17:35Riitta
Heippa! Soitellaaan

17:35Pauliina
joo

[Ei aihetta]Lauantai 13.03.2010 14:09

ihan paska olo. oon taas tehnyt virheitä, joita en ole vielä edes tunnustanut! luultavasti maanantaina paukkuu. pelottaa. mitä tästä seuraa? mun tyhmyys on taas uudella tasolla. mun tyhmyys on jotain niin käsittättämättönän suurta ja abstraktia, ettei sitä voi ymmärtää normaalilla järjellä. että minä olen idiootti!

ihan kuin autot jahtaisivat minuaPerjantai 12.03.2010 01:07

jos antaisit minulle kauneimmat sanasi, voisin ehkä kirjoittaa ne ylös. ne sanat levittyisivät mobilatin lailla maailman kipupisteisiin, auttaisivat hieman. kunhan vain voidetta ei menisi silmiin, sillä se kirvelee ja on hankalasti huuhdeltavissa.


näin jotain uutta talossa, jonka ohi olen kulkenut satoja kertoja. yläkerrassa oli torni! se oli hieno torni, enkä voi tajuta miksen ole hokannut sitä aiemmin. sinne olisi kiva muuttaa. joku asui siellä ehkä ensimmäistä päivää kuin viimeistä päivää, koska en ole koskaan ennen nähnyt siellä valoja.

tilasin suomesta rairuohon siemeniä. äiti laittoi ne postiin tänään. laitan ruohot kasvamaan sekä töissä että kotona. niin ajattelin. varmaan niitä siemeniä olisi voinut saada täältäkin jostain, mutta en jaksanut etsiä mitään siemenkauppaa.

nyt tuli viis aivastusta. aivan niin kuin silloin kerran ennenkin. ja tästä tekstistä tulee ihan paska. aivan niin kuin aina.

aamulla töihin lompsiessani mun teki mieli tunnustaa rakkauteni maailmaa kohtaan kaupunkiin vievällä sillalla, mutta en sitten tunnustanutkaan. olisin pauhannut kilpaa joen aaltojen kanssa! tyhmää ja harmittavaa, etten pauhannut, koska maailma kyllä epäilemättä ansaitsisi moisen rakkaudentunnustuksen. illalla töistä kotiin kipittäessäni katselin kun lentsikka liiteli jossain kaukaisuudessa näyttäen punaiselta tähdenlennolta ja mietin kaikkia niitä sieluja, jotka lipuivat ylitseni sillä hetkellä.

dame på 83 årSunnuntai 07.03.2010 01:44

83-vuotiaana en ole katkera. olen hyväksynyt sen, ettei kukaan taluttanut minua alttarille morsiamenaan ja että kolan kittaaminen on syövyttänyt hampaani kokonaan (tämä tapahtui jo ennen vuotta 2020). vuodet ovat kuluneet nopeasti. aina sitä ei itsekään usko olevansa 83-vuotias. sen muistaa useimmiten vain silloin, kun yrittää kiivetä tiskipöydälle tai potkaista lumikimpaletta keskellä tietä - ei se vaan kiidä yhtä pitkälle kuin ennen. olen alistunut vuosien painon alle. en muista mitään. en edes sitä vähää, minkä muistin 25-vuotiaana. minulla on eriparisukat ja mielettömät määrät vanhaa ruokaa kaapissa. nykyään ei tee mieli edes vaahtokarkkeja, ne tarttuvat tekareihin vielä hanakammin kuin omiin hampaisiin. kummityttöni on 66-vuotias, ei mikään ihan nuari flikka. tuntuu oudolta ajatella sitä päivää, kun pidin sitä puolimetristä mötkälettä ensimmäistä kertaa sylissä. ei se enää tule syliin, mutta kyllä me aina halataan, kun nähdään.

minusta ei sitten koskaan tullut mitään. vietin elämäni pääosin tuuliajolla, joskin löysin muutamia satamia, joissa levähdin joskus hetkisen. 34-vuotiaana menin lastenhoitajakurssille, mutta en tehnyt niitä hommia päivääkään.

päällimmäisenä mielessäni ovat lapsuusmuistot: lestijärvi ja kesä. kun vuorotellen saunottiin ja polskuteltiin järvessä pikkuserkun kanssa mökillä vuorokaudet läpeensä ja ajettiin polkupyörillä mökkitietä hurjaa vauhtia niin että koko kroppa hytkyi puunjuurten yli pyöräillessä. me uitettiin grillimakkaroita löylyvedessä ja sitten syötiin ne. minä söin pikkuserkun makkaran kuoret, kun se ei itse tykännyt niistä. "sinä oot niinku joku koira", sanoi iskä. söin iskänkin makkaran kuoret.

kynsiä pureskelen edelleen. lopetan joka maanantai aloittaakseni tiistaina uudelleen.

en tietenkään ole välttynyt suruilta elämässäni. ei kukaan tämän ikäinen ole! mutta niistä en halua nyt kirjoittaa...

usein mietin, että tämäkö oli minun elämäni. en tunnista itseäni. on kuin joku vieras eläisi ruumiissani. se vieras tekee asioita, joita minä en tekisi. näen itseni vierain silmin, enkä aina pidä näkemästäni.

luulin, etten pelkäisi niin paljon vanhana. totuus on, että pelkään enemmän kuin ikinä.

vaahtokarkkiriippuvaisen elämääTorstai 04.03.2010 03:27

mies tulee paikalle. hän näyttää tärkeältä. tukka on sliipattu ja partavettä sipaistu. hän on hienostelija. hän on parempi kuin muut ja omasta mielestään komea ja erittäin menestynyt. kuka tahansa ei voisi olla hän. hänellä on oikeat otteet, homma hallussa - hän on enemmän kuin useimmat. hän pätee nippelitiedolla ja nauraa omille jutuilleen. hänen seurassaan ei viihdy kukaan, mutta silti hän ei ole koskaan yksin.


*

vaahtokarkkiriippuvuus ei ole pahinta mahdollista laatua oleva riippuvuus, mutta oikeastaan silti aika ikävä. kun nettopainoltaan 283 grammaa vaahtokarkkia vilahtaa alle viidessä tunnissa ruokatorven tummiin syövereihin, ei odotettavissa ole muuta kuin pahaa oloa. hampaiden pinnalle liimautuu kolmen sentin vaahtokarkkikerros, jossa hammaspeikot telmivät iloisina kuin 11,4-vuotiaat pojat ensilumessa lokakuussa. maha pömpöttää ja sokerihumalaiset aivot ovat ihan jumissa. väsyttää, mutta ei pysty ajattelemaankaan nukkumista. nuokkuu tietokoneen äärellä niin kauan, että sammuu siihen - kuin yliannostuksen saaneena. ei siihen voi kuolla.

hiljaistaMaanantai 01.03.2010 02:55

koti on hiljainen, kun työnnän avaimen lukkoon, pyöräyttelen sitä pari kertaa ensin kaksi astetta oikealle ja sitten yhden vasemmalle. vain ylikierroksilla käyvä jäätynyt lämpöpumppu laulaa epävireisesti eilen ikeasta 29:llä kruunulla ostamalleni punaiselle pöytälampulle (jonka varjostin on jo haljennut), sohvalla löhnöttävälle vaatekasalle ja lattialla törröttävälle likaiselle mukille, jonka pohjalle on jämähtänyt kolme tilkkaa kuivunutta kaakaota. öisin tuo möly estää minua nukkumasta, jolloin mulla on kaks vaihtoehtoa: joko sammuttaa lämpöpumppu tai paleltua sänkyyn. jokaisena yönä tällä viikolla olen valinnut jääkalikoitumisen. yöpöydällä lepää kaksi pureskeltua purkkaa.

heittäydyn takki päällä ja kengät jalassa sohvalle, avaan telkun ja tietokoneen. suren vanhoista voipaketeista täyttyvää jääkappia ja mietin niitä lihapullia, jotka ovat lilluneet ylimmällä hyllyllä yli kaksi kuukautta. mieleeni tulevat väistämättä myös murheelliset porkkanat, jotka sijoitin ostopäivänä kolmen vanhan jukurttipurkin taakse, enkä ole nähnyt niitä sen koommin. ystävyys ei lämmitä minua juuri nyt. ei sillä tavalla kuin se lämmitti eilen, kun istuin ystävän vieressä vänkärinpuolella kertomassa elämäntarinaani ja ojentamassa juomapulloa aina silloin kun toinen sitä pyysi. ystävän kanssa vietetyn kivan päivän jälkeen tuntuu ikävältä palata yksinäiseen asuntoon. tekisi mieli pitkittää eron hetkeä, hypätä syliin, anoa turvapaikkaa ystävän luota tai ainakin saada varmuus siitä että pian nähdään taas. viihdyn yksikseni ja olen tyytyväinen elämääni mutta liika yksinolo turruttaa pään, sekoittaa ajantajun, tekee apaattiseksi ja alkaa itkettää.

bussissa poika piirteli sormella kuvioita likaisiin ikkunoihin. minä kannustin norjaa hiihdossa.

maailman parastaLauantai 20.02.2010 01:22

töissä roskia viedessä tuntui kuin olisin kaatanut rehua lehmille: täältä tulee pahvimössöä ja kirkasta muovia, suut auki!

hetken kuvittelin haluavani lentoemännäksi.

ostin maailman parhaimman levyn. se maksoi 200 fuckin' kruunua mutta se on aika vähän maailman parhaimmasta lätystä.

lunta on satanut paljon: noin puolimetriä ja huomenna tulee luultavasti lisää. viima kävi kasvoihin kun matelin töistä kotiin. matkalla kävin ostamassa kolme pussia valmisruokaa.

lähetin serkkupojille ponchot. ne oli sellaiset älyttömän suloiset froteeponchot. toisessa oli papukaija, mutta toisen kuviota en muista! kundit voi vetää ne päälleen kun tulevat kylvystä. mun käsityskyky ei tuu ikinä ymmärtämään sitä söpöyden määrää. postissa sain maailman parasta palvelua: sekä postisetä että -täti palvoi mua. kumpikin kertoi innoissaan tarinoita suomesta ja opasti mua into piukalla paketin lähettämisessä. postitäti oli käynyt nuutajärvellä ihailemassa suomalaista lasia ja postisetä oli ollut postilaisten jalkkisturnauksessa helsingissä. ihan mahtavaa! kiitin mukavasta palvelusta ja postisetä esitti muutaman tanssiliikkeen.

leukaani on kasvamassa maailman suurin mätäpaise, jota finniksikin kutsutaan. se on ihonalainen tulivuori, joka odottaa purkautumistaan. sattuu himputisti. onneksi se ei näy. vielä.

olen niin onnellinen. ja kiitollinen. tästä ajasta ja kaikesta. toivon, että kymmenen vuoden päästä pystyn maalaamaan tämän hetken eläväksi muistoissani.

"det blev natt vi såg
en himmelsk våg
den tog oss in till land
under stjärnorna
när änglarna
höll oss i sin hand"

p.s. olen ikuisesti katkera vain yhdestä asiasta: MIKSI MINÄ EN VOI OLLA SUOMENRUOTSALAINEN?

melkein 100 faktaa itsestäniPerjantai 19.02.2010 03:10

1. Minkä värisellä tuolilla istut nyt ? > punaisella sohvalla.
2. Minkä värinen paita sinulla päällä ? > punainen.
3. Millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässäsi ? > miska-serkun kuva.
4. Mikä on kännykässäsi soittoäänenä ? > joku ihan paska.
5. Ketä mietit juuri nyt ?> no äitiä vähäsen. se eukko aiheuttaa mulle huolia ♥
6. Montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit > no ehkä 10. sköööönt. mut oli vapaapäivä niin annoin itelleni luvan lölliä sängyssä niin kauan ku väsytti.
7. Tuorekurkku vai suolakurkku ? > melkeenpä suolakurkku. tai no. kyllä mä syön molempia.
8. Joululoma vai kesäloma ? > kesäloma tietty!
9. Mikä on toinen nimesi ? > riitta
10. Mikä on viimeisin lause jonka sanoit ? > öö. mitäs muuten itelleni tässä just toimitin...hmm. unohdin.
11. Kenelle sen sanoit ? > itselleni. en tapaa ihmisiä.
12. Mitä odotat tällä hetkellä eniten ? > että näen taas perheeni ja että oon saanut käytyä suihkussa. minne menenkin juuri nyt, jatkan tästä sitten kun oon puhdas.
14. Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten ? > vakavaa sairautta, rakkaan menettämistä, kuolemaa.
15. Mitä söit viimeksi ? > voi kuule. voitaikinaa.
16. Mitä joit viimeksi ? > kokis zeroo.
17. Voisitko kuvitella olevasi opettaja ? > tavallaan kai voisinkin.
18. Kuinka pitkä olet ? > 162,5 cm.
19. Mitä kuuntelet juuri nyt ? > telkusta tulee tää typerä...tää...tämmönen typerä ohjelma. en muista nimeä.
20. Montako lävistystä sinulla on? > mulla on korvikset.
21. Missä lävistykset on ? > korvissa.
22. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto ? > ihana meri. ja mombasa. paras biisi ikinä. "kun saapui yö, niin tyrskyt lannistui
ja lahdelmaan vain kevyt vaahto ui
kuulin unessain leopardin huudon vain
ja kosketin sua uudestaan" jne.
23. Minkä nimistä lehteä luit viimeksi ? > kristiansand avis
24. Minkä merkkistä huulirasvaa käytät ? > niitä löytyy. on body shopia ja perus-labelloa. lypsyl ja lisäksi pari muuta joiden merkkiä en muista.
25. Onko tylsää juuri nyt ? > no siis on mulla ehkä tylsää mut oikeestaan nautin siitä. aika menee niin nopeesti vaikka olis tylsääkin. se surettaa.
26. Keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi ? > saan kyllä niin vähän viestejä. ehkä h:lta.
27. Minkä väriset hiukset sinulla on > ei minkään. mut on sentään hiukset vielä päässä. siitä iloitsen.
28. Mitä kappaletta inhoat ? > hmm. sitä medinan juuandai-luritusta. se on aika hirvee oikeesti.
29. Kampaatko hiuksesi joka päivä ? > joo, yleensä suihkun jälkeen ja hyvällä tuurilla aamuisin.
32. Minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät ? > joku hooetämmän halpispaska.
33. Minkä värinen on hiusharjasi? > ruskee. se on ihanin hiusharja ikinä. se on ruskee.
34. Mitä kanavaa katsot eniten ? > tvnorgea ehottomasti. se on melkeen ainoo mitä katon.
35. Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua ? > vuokraisäntäni ja -emäntäni tuolla yläkerrassa jossain.
36. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi ? > jonkun tosi paskan tietenkin. varmaan ykkösen. tai ehkäpä jopa sen surullisenkuuluisan hylsyn vetäisin. ken muistaa.
36. Oletko ikinä jäänyt luokallesi ? > eeeen, mut yliopistossa kaikki ei kyllä tosiaan mennyt ihan putkeen...
38. Oletko koskaan ollut ihastunut vanhempaan kuin sinä ? > melkeen aina.
39. Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi ? > oon vähäsen.
40. Lempieläin ? > "mun lempieläin on se lumikko joka asui halkopinossa ja pääkalloperhosenkotelo ja toukka niska vinossa" by aulikki oksanen
41. Onko sinulla riitoja ystäviesi kanssa tällä hetkellä? > harvemmin on eli ei.
42. Milloin viimeksi joku sanoi sinulle "rakastan sinua?" > äiti ja kaverit sitä aina sillon tällön huutelee. en oo kyllä saanut rakkaudentunnustusta pojalta kuin kerran ja epäilen että hän taisi silloin olla hieman väärässä :D
43. Kenen kanssa puhut eniten puhelimessa? > hyvin pitkälti kommunistiystäväni mchumban kanssa. ♥
44. Vietätkö paljon aikaa internetissä ? > vaivaiset 24 tuntia vuorokaudessa.
45. Vihaatko koulua ? > yleensä. joskus en. hmm. en mää nyt silleen koulua varsinaisesti vihaa vaan niitä kapisia tehtäviä, joilla kilttejä koululaisia on kiusattu läpi historian!
48. Oletko hemmoteltu ? > olen. olin.
49. Juotko paljon vettä ? > vain coca-cola zeron muodossa.
50. Mitä hammastahnaa käytät ? > colgatea. kaikkia kiinnostaa tietty :D
51. Onko sinulla kännykkää ? > kaks käytössä.
52. Jos on niin minkä merkkinen ? > nokialaisia molemmat.
53. Onko sinulla rusketusta ? > tuo lumi ei ruskenna mua.
54. Ärsyynnytkö helpolla ? > joo.
55. Miten purat vihaasi ? > kiroilemalla. jupisemalla itsekseni.
56. Oletko koskaan saanut potkuja töistä ? > en (vielä). potkuja odotellessa.
57. Oletko töissä ? > olen (toistaiseksi)
58. Haaveiletko paljon ? > joo. esim. ihanasta talosta tanskassa tai ruotsissa lähellä göteborgia tai kesästä tai ruoasta tai...joo, haaveilen tosi paljon.
59. Millaisen tatuoinnin haluaisit ? > hauikseen sellasen missä lukis että "be strong".
61. Käytätkö alkoholia > en.
62. Milloin oksensit viimeksi ? > en muista ollenkaan. siitä on varmasti yli kymmenen vuotta.
63. Kengännumerosi ?> 40.
64. Minkälainen olo sinulla on tällä hetkellä ? > ei hyvä, ei huono.
65. Kiroilu ? > joo.
66. Menisitkö naimisiin rahan takia ? > en menis naimisiin minkään takia.
67. oletko enemmän äidin vai isän tyttö/poika ? > en kummankaan, mutta jos pitää valita niin äitin tyttö.
68. Kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin ? > ei.
69. Jättäisitkö sukunimesi jos sinusta tulisi kuuluisa ? > luultavasti :D voisin jättää muutenkin.
71. Kuinka vanha haluaisit olla ? > haluaisin jäädä tähän ikään.
72. oikea/vasen/molemmat kädet ? > oikee on vahvempi.
73. puhutko muita kieliä ? > no ruotsia ja enkkua ja pari sanaa saksaa.
74. Elätkö elämääsi juuri nyt ? > todellakin.
75. Vihaatko itseäsi ? > melkein aina.
76. Onko sinulla pahoja tapoja ? > laiskuus, murehtiminen, hankalaksi heittäytyminen, valittaminen
77. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, mikä sen nimi olisi ? > painajainen kvernveienillä
78. Laulatko hyvin ? > ehkä hippusen paremmin kuin keskivertoihminen.
80. Onko elämäsi ollut hienoa tähän asti ? > joo, on katto pään päällä, sisävessa, vettä, ruokaa ja rahaa ja oon vielä tervekin. (nämä asiat tietysti voi muuttua millon tahansa, mutta tähän asti on mennyt hyvin.)
81. Oletko itsevarma ? > en tosiaan. oon tosi epävarma.
82. Tajuavatko muut sinut väärin ? > joo :(
83. Poltatko ? > en polta tupakkaa, en oo koskaan polttanut.
84. Luetko sanomalehtiä ? > vähäsen.
85. Käveletkö sateessa ? > pakkohan se on :D
86. Onko kukaan kourinut sinua vasten tahtoasi? > noo tuota...ei kourinut mutta pyrkinyt koskettelemaan ehkä.
87. Kenen kanssa katsoit viimeksi leffaa ?> hannan kanssa katsoin valentine's dayn elokuvateatterissa.
89. Oletko ollut leikkauksessa ? > joo, umppari.
90. Oletko nukkunut ulkona ? > siis teltassa joo. mut en taivasalla.
91. Oletko ollut syömättä yhtenä päivänä ? > olen.
92. Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä harrastamatta seksiä ? > olen.
93. Oletko nukkunut koko päivän ? > en ihan koko päivää. vuonna 2000 kun tulin koulureissulta espanjasta niin nukuin muistaakseni viiteen seuraavana päivänä.
95. Oletko nukkunut saman sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä ? > no ää, tietty.
96. Paras inside vitsinne ? > naama-juttu on aika mehevä.
98. Koska nauroit viimeksi ? > eilen. jauhan samaa virttä: yksin ei tuu naurettua niin paljon.
99. Kuka nauroi viimeksi sinulle ?> työkaverini e.
100. Ketä viimeksi ajattelit ? > pikkusiskoa ♥