IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Eli kertomus siitä miten ruoka muuttuu paskakasaksi keskiyöllä

Eilen unohdin kreikkalaisen salaatin laukun pohjalle, sellaisen valmissalaattiboksin, jossa on enemmän muovia kuin salaattia. Se oli ollut hätävaranani työpaikan jääkaapissa, mutta jäänyt sitten syömättä ja eräpäivä
oli 9.4. Sen takia nappasin sen mukaani eilisen työpäivän päätteeksi. Tänään kaavin salaattilöllöt bioroskikseen ja kirosin omaa hajamielisyyttäni. Miten saatoin unohtaa sen salaatin laukkuuni? Olin ajatellut syöväni sen iltapalaksi. Tämän lisäksi kotona jääkaapissa on broilerin sisäfileet, joissa viimeinen käyttöpäivä 8.4. Puoliltaöin ne muuttuivat paskaksi, joten en ole ihan varma, voiko ne vielä valmistaa ruoaksi tänään. Tomppa sanoi, että kyllä voi. Elämänhallintani on miinusmerkkinen.

Heidi kävi tuomassa herkkutilauksemme ovelle. Oltiin tilattu viidelläkympillä karkkia ja keksejä tukeaksemme Heidin tyttöjen voimistelujoukkuetta.

Alessia soitti videopuhelun. Sanoi: "Sulla on niin nätti paita, kummitäti Pauliina, tuommoinen kukkapaita!" Lapsirakas!

Minä vietän vapaapäivää. Uusi työ on uuvuttanut minut tavalla, jota en ole aiemmin kokenut. En ollut varautunut tällaiseen hankaluuteen, vaikka tiesin, ettei elämä pankkineitinä tule olemaan aluksi helppoa. Tämä on ollut tuhat kertaa raskaampaa kuin olin osannut odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.