IRC-Galleria

Pulperi Night Club.Lauantai 23.02.2008 20:49

Joop. Enpä oo aikoihin vieraillu taas galleriassa saatika että oisin sitte kirjotellu tänne päiväkirjan puolelle. Ehkä pitäs taas, ni voisin leikkiä että mulla oikeesti ois jotain sosiaalista elämää. Tai elämää noin yleensäkin.

Mulla oli eilen ihan mahtava ilta, kellä muulla?

Lähdettiin Heidin ja Mirvan kanssa "radalle" eli hurjan yöelämän keskukseen, Saloon. (yeah right) Oli kiva taas nähdä toisiamme pitkästä aikaa, mäkin kun vietän aina viikkoni koululla. Juteltii ja vaihdettiin kuulumisia. Pidettiin hauskaa. Päädyttiin sitte Pulpukkaan jossain vaiheessa iltaa ja tuli tuttujakin vastaan. Oli ihan mahtia tavata Kalle pitkästä aikaa, edellisestä olikin jo vuosia! Ilta sujui rattoisasti drinkkien äärellä ja ystävien kera. Mirvalla oli aika kova meno päällä jo alusta asti ja oli ihana katella kuinka se piti hauskaa ja kävi tanssimassa millon minkäkin biisin tahtiin. Heidin kanssa oli kiva jutustella menneitä ja nykyisiä eikä kuskimme Hennakaan huonoa seuraa ole, tietenkään. Kalle taas on sen verran hupaisa ja veikeä tyyppi, että sen seurassa nyt viihtyisi kuka tahansa.

Jouduin illan aikana äärettömän julman ja kavalan salaliiton kohteeksi. Joskin se taisi olla täysin mielivaltaisesti ja yhtäkkiä kasattu, mutta kuitenkin. Perkele sentään, Kalle ja Mirva raahasivat meikän tanssilattialle. Ei enää mitään käsitystä mikä biisi soi, jotain tosi klisee-disko-klassikkoa kumminkin. Mun "minen tanssi"-imagoni romuttu heti kättelyssä ja näin jälkeen päin melkeen häpeän että tuli mentyä. Sellasessa mukavassa nousutuiskeessa se ei kuitenkaan tuntunut missään, niin että vältyin häpeältä paikan päällä.

Rehellisesti sanoen mulla oli kuitenkin elämäni hauskin baari-ilta. En oo koskaan oikeen viihtynyt noissa luojan hylkäämissä räkälöissä, mutta eilen ihan oikeasti nautin olostani. Kiitos siitä kuuluu ystävilleni, joiden kanssa oli niin kivaa. Osasyy saattaa kyllä langeta myös niille viruvalkee-"drinkeille", joita Heidillä alkuillasta vedettiin. Tai muutamalle Mariannelle ja Kallen tarjoamalle tequilalle. Yhtä kaikki, HAUSKAA OLI.

Ehkä sitä vois harkita tässä joku viikonloppu uusivansa moisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.