IRC-Galleria

Puami.Maanantai 25.02.2008 01:21

Baarikierros ja tuttujen tapaaminen jatkuu.

Ajauduin eilen illalla mesettämään Maijan kanssa ja päätettiin sitte lähteä Ypäjälle (miksi ihmeessä?) Puomiin istuskelemaan yhdelle tai kahdelle. Päästii sinne, ulkona jotai humalaista raahattiin just taksiin. Se siinä jotai huuteli meidän perään, kumpikaan ei vaa saanu oikee selvää mitä sillä oli asiaa. Iha sama. Mentii sisää ja meikä pyysi cokiksen ja Maija tilas itselleen oluen. Istuttiin sitte alas ja jutskattiin jotaki.

Mieli ois tehny pelaamaan bilistä, mut ei me raaskittu tuhlata rahojamme. 7,5 euroo tunnilta... En oikee tiiä oliko se onni vai onnettomuus, mutta viereisestä pöydästä tarjoutui maksaja. Mitä epämääräisyyksiä neki mahto olla. Kertoivat sen taksilla lähteneen tarjonneen kaikille kierroksia ja olleen ihan umpitunnelissa. Voe vittu, meiän ois pitäny tulla vähä aikasemmin. Aika hyvin siltä kyllä jos oli siinä kunnossa jo ennen kahdeksaa illalla. :D

Vieraan pöydän pojat tunkivat seuraan ja maksoivat biliskierroksen. Maija pelasi, mä en. Oon paska enkä halunnu esitellä "taitojani" kun rupes lentää puhe, että häviäjä tarjoo kierroksen. Mut eipä mun olematonta lahjakkuutta tarvittukaan. Maija peittos ne urpot 2-0 ihan yksinkin. Niitä oli sentään parhaimmillaan kolme lyömässä vuorollaan. Go Maija, go Maija!!

Maijalla oli aikanen herätys seuraavana aamuna, joten ei me oltu kun kymmeneen asti. Koko loppu ajan jouduttiin sitten istumaan näiden tuntemattomien sankareiden kanssa kun tunkivat samaan pöytäänkin. Mutta mikäs siinä, tarjosi ne sentään mulle uuden colan ja taisivat ostaa Maijallekin toisen olusen. Melkoisen ahdistavaa porukkaa se kyllä oli silti. Puheen aiheiltaan ja muutenki..

Kotimatkalla autossa sitte lipsuttiin niinkin herkkiin aiheisiin kuin ihmissuhteet. Tai niiden puute, jos meikäläisestä puhutaan. Jotain säpinää ois kyllä ihan kiva saada. Tai mietin vaan. Kun ei mulla yhtään vakavasti otettavaa parisuhdetta oo koskaan ollukaan. Satunnaisista kulkijoista ei puhuta, eihän?
Vähän ehkä kade olen kavereille, joilla on jo omansa ja asiat hyvin. Mä vaan painan koulussa ja duunissa, ei mulla oo ees aikaa tavata ketään. Saa nähdä... Mun ikuisuusprojektini.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.