IRC-Galleria

Joululahjaostokset.Maanantai 05.12.2005 22:52

Unelmaa. Ei koulua. Bussilla Saloon tekemään jouluostoksia.

Vaikka joulu ei juhlana merkitse minulle mitään, haluan tavan mukaisesti antaa lahjoja parhaille ystävilleni. Vain kertoakseni heille, kuinka paljon he tällä hetkellä merkitsevät minulle. Kaikki lahjan saavat voivat siis lämmöllä tietää olevansa erittäin tärkeitä tälle otukselle.

Ostin lahjan siis ehkä parhaalle ystävälleni (jonka olen kenties kauiten tuntenut), kahdelle uudelle tuttavuudelle (jotka joutuvat kanssani asumaan) sekä kahdelle vastakkaisen sukupuolen edustajalle (jotka toivat valoa elämääni yläasteen aikana). Kiitos jo teille rakkaat ystäväni. Lahjat ja herkät kortit saatte lähempänä aattoa.

Te, jotka ette lahjaa vastaanota tänä vuonna - älkää ottako itseenne. Olen köyhä opiskelija, jonka mieli on pieni. Lahjattomuutenne johtuu siis täysin tyhjästä kukkarostani tai siitä, ettette vaan yksinkertaisesti tänä vuonna mahtuneet mieleeni samalla tavalla kuin edellämainitut. Eiköhän asia korjaannu jossain vaiheessa, jos on korjaantuakseen ja eihän tämä nyt mikään virallinen jaottelu ole. Olette kaikki minulle enemmän tai vähemmän rakkaita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.