IRC-Galleria

Mahottoman hieno päivä. :)Maanantai 03.07.2006 21:33

Heräsin aamulla viittä yli yhdeksän, nousin ylös, räpläsin mankan täysille, puin päälle ja hypin ja pompin musiikin tahdissa ja annoin adrenaliinin virrata raukeaan kehooni. :P Paras herätys..

Nokkosperhonen pyrähti sisälle ja kiinni näyttöön kun olin koneella. Mulla ei olleet edes ikkunat auki, joten se on seikkaillu toiseen kerrokseen alakerran kautta. Raukka liihotteli edestakaisin hetken ja jäi sitten paikoilleen hetkeksi. Hymyilytti katsoa, kuinka se heilutteli siinä siipiään The White Stripesin tahtiin. :) Saalistin sen paperipussiin ja vein pihalle..

Tänään oli taas pitkästä aikaa hirmuinen into piirtää, kiitos parin kaunispiirteisen ystäväni. Musta alkaa pikku hiljaa tulla aika hyvä..

Olin iltapäivällä hammaslääkärissäkin.. :S Poljin keskustaan ja olin perillä puoltatoista tuntia aiemmin kuin ois tarvinnut. Niinpä mä jätin pyörän ABC:lle ja käppäilin pitkin kylää. Kävin S-marketissa ostamassa Jättis-tuutin ja mussutin sitä matkalla koulunrantaan. Istuin rannassa puun alla ja katselin joelle ja muistelin peruskouluaikoja. Kävin vielä kirjastossa tutustumassa kunnan Shakespeare-tarjontaan, vaikka oonkin nyt lainauskiellossa, ja kiersin päiväkodin kautta hammashoitolaan. Tuli matkalla muisteltua kaikennäköistä ja hymy nousi huulille. :>

Ei mulle hampilääkärissä mitään pahaa tehtykään, vaikka pelkäsin ihan hurjasti. Kunhan vähän ronkkivat ja ilmoittivat sitten että syksyllä tarvitsee varmaan vähän paikkailla. Saan kesän vielä olla vailla kärsimystä. :P

Oon viimisen viikon aikana nauranut itteni kipeeks pitkästä aikaa ja kiitos siitä kuuluu sulle. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.