IRC-Galleria

Kotona käymässä.Perjantai 22.08.2008 23:33

Päästiin haahkaksi naamioituneen rehtorin tunnilta, niin tungin kamat muovikassiin, kissit koppeihin ja ajoin "kotiin". Vanhempien luo siis. Vittujee, viikonloppu maalla on kaikkee muuta ko rentouttavaa.

Oij Lahti, kaipaan katujesi rauhaisaan tunnelmaan ja kauneutesi hempeään syleilyyn. Freddy, mie pukkaan tein sohvalle tässä joku kerta kun saan aikaseks lähteä taas sinne hillumaan. Käydään keikalla, joohan?

Enivei. Ensimmäiset kaks viikkoo takana. Jihj! Selvisimme hengissä, rakas sivupersoonani. Nöy.
Outoa hillua koulussa niiden nuorimpien lapsioppilaiden kanssa. Istun niiden kanssa pihalla tupakalla (ja-minähän-siis-en-polta-paitsi-ehkä-joskus-satunnaisesti-kännissä-ja-tietyissä-sosiaalisissa-tilanteissa-mutta-siis!), kuuntelen niiden juttuja ja mietin kauhuissani, että eikai MEIDÄN VILLE siellä kotona tällaisia tee. Ei tulisi mieleenkään hengailla pikkuveljeni tai sen luokkatoverien kanssa, mutta näin sitä vaan kaveerataan 16-vuotiaiden kanssa. No ei, ootte ihan kivoja kaverit. Välillä. x)

Meillä on kiva koulu, kivat opettajahemmot ja ihan jees luokkakin. Mitä nyt pari asennevammasta ja yksi outo örvelö. Mutta noin siis muuten joo. Saa nähä ny mitä tästäkin tulee.

Miun kissamiehet on ehkä parhaita. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.