IRC-Galleria

Bottoms up, I'm fucking tired!Torstai 09.10.2008 11:10

Eilinen oli taas pitkästä aikaa ihan loistava päivä. Vaikka väsytti aamulla aika tavalla, niin energia virtasi pitkin päivää kyllä kun pääsi tekemään. Sain kokea ensimmäiset haasteeni tuotantoassarina ja leikkiä itsekin tuottajaa sitten illemmalla. Vaikka päivä saattoi hetkittäin olla hieman stressaava kun olisi pitänyt hoitaa viisi asiaa yhtä aikaa, nautin samalla siitä tunteesta jonka sain kun onnistuin pitämään kaikki asiat hallussa ja järjestelemään tekemiseni niin, että aikani riitti jokaiseen viiteen paikkaan.

Iltapäivällä koulun jälkeen aloitimme lyhytelokuvanprojektin kuvaukset. Tähän prokkikseen kasattiin työryhmäkin vasta samana aamuna, kuvakäsikirjoitus ynnä muu tehtiin päivän aikana ja koko paska kuvattiin yhdessä illassa. Ryhmämme oli pääosin ahkeraa, innokasta, motivoitunutta ja tehokasta väkeä ja itse olin äärimmäisen tyytyväinen monen työpanokseen. Nyt sitten vain odotellaan, että päästään edittiin katsastamaan saatu materiaali. Viimeistään viikon parin päästä olisi tarkoitus nähdä lopullinen tulos, kun tuossa on nyt tuo syyslomakin välissä.

Eilinen oli siis joka lailla hauska ja mielenkiintoinen päivä. Odotan innolla tulevia projekteja, joissa olen mukana tuotantopuolella. Ennen niitä tässä on viikonloppuna musavideon kuvaukset, missä olen kamera-assarina. Siitä tulee varmasti kivaa ja mielenkiintoista. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.