IRC-Galleria

Parempi ihminen yksin kotona III.Torstai 22.12.2005 11:56

Vietin eilisen päivänkin yksin kotona. Ei siinä mitään, tykkään olla omissa oloissani enkä ainakaan kaipaa perhettäni. Mutta kolmas päivä yksin kotona ilman kosketusta vielä koulussa kulkeviin ystäviin alkaa olla tuskaa, ainakin minulle.

Ette arvaakaan, kuinka päiväni kirkastui kertaheitolla, kun yksi uusimmista tuttavuuksistani pyrähti meseen ja pääsin hänen kanssaan keskustelemaan. Niin yksinkertainen asia pelasti koko loppupäiväni ja minulla oli todella kivaa. Autoin äitiäni puhdistamaan pölynimurin säiliön ja tuhrin vaatteeni pölyyn. Ei se mitään, vein ne pyykkiin ja hypin sitten loppuillan alushoususillani kun sattumalta kaikki housuni olviat juuri sillä hetkellä pesussa. Jos siis olisit vieraillut meillä eilen, olisit saattanut löytää minut imuroimasta sohvan alta pelkissä alusvaatteissa.

Käy se homma näinkin.

Kun ihmiset ovat omissa oloissaan, mitä he tekevät? Minä kuuntelen musiikkia, oleilen tietokoneella, luen kirjoja ja ennen kaikkea ajattelen. En ole ennen tullut ajatelleeksi, kuinka paljon oikeastaan ajattelen.

Pidän ajattelemisesta. Pohdin omaa olemustani, omia pulmiani ja käyn läpi maailmaa. Muodostan mielipiteitä ja kuvittelen, miten asiat olisivat, jos... "Jossittelusta" onkin melkein muodostunut jo harrastus. Ette osaa arvatakaan kuinka monen ihmisen kanssa olen kuvitellut asuvani tai tekeväni töitä.

Onko väärin tietää olevansa parempi ihminen kuin joku muu?

Tiedän olevani parempi ihminen kuin naapurini. Tiedän olevani parempi ihminen kuin puolet luokastani. Tiedän olevani parempi ihminen kuin vanhempani. Vai kuvittelenko vaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.