IRC-Galleria

Olipas päivä. Tiistai 17.02.2009 00:20

Juuh. Kuten tuossa jo aiemmin mainitsin niin sain tänään tosiaankin ostettua liput Sonisphere festareille Porin Kirjurinluotoon 25. heinäkuuta. Tässä oon myöskin pitkin iltaa kuolannut netin kautta kesän muita tulevia festareita sekä lempiyhtyeiden kiertueaikatauluja. Kunhan rahaa tipahtaa taas tilille, niin sitä voisi hulluna harkita lisää keikkalippuja ostelevansa.

Kävin tänään uusimassa kirjallisen kokeen. Läpi meni heleposti, keskiviikkona on sitten inssi luvassa. Kaikille, jotka eivät oo tilanteen tasalla niin kyllä, mulla on ajokortti. Kyllä, käyn uusimassa kuljettajantutkintoni. Miksikö? Ajoin reilu vuosi sitten reipasta ylinopeutta ja kuivattelin korttiani kuuden viikon verran nimismiehen hyllyllä. Palkkioksi sain myös rapsakat sakot ja kunnian todistaa osaamiseni uudestaan.

Kävin tänään isäpapan kanssa kaupoilla ja taas kerran sain kauan kaivattua tarpeistoa. Ns. "normaalit tyttölapset" hyppisivät ilosta kun saisivat isältään meikkejä, vaatteita, levyjä tai leffoja (tai mitä hömppää sitten ikänä hinkuvatkaan), mutta meikäläinen oli kuin Hangon keksi kun isukki meni ja osti miulle pilkkihaalarin. Kyllä. PILKKIHAALARIN! Ja lisäksi vielä extralämpimät hanskat. Oon sellaisia jo pitkään toivonut, muttei niihin ole rahaa ollut. Tältä osin olen kai taas erilainen nuori, koska sain joulun jälkeen lahjaksi vanhemmiltani työkalupakin ja viime vuonna taisin synttärien alla saada Bahcon monitoimityökalun. Niin ja jonkun kerran isä ilahdutti pienellä retkikirveellä. Vielä kun saisi jostain hyvän, mutta suht edullisen akkuporakoneen, niin johan homma luistaisi. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.