IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.04.2009 15:13

Jeij, taas on uusia kuvia hakattuna ihoon. :P
Kävin eilen Mikko-pojan luona kyläilemässä ja sain tekstiä tuohon oikeaan kätöseen sekä pienen f-kirjaimen polvitaipeeseen. F tulee sanasta freedom, tunnuslauseestani "fac ut vivas", joka on latinaa ja tarkoittaa "hanki elämä" sekä ihan puhtaasti rakkaimman ystäväni sekä elämäni tärkeimmän ihmisen nimestä. Suurin mahdollinen kunnianosoitus sinulle, Freddy. <3
Matkasin eilen sitten vielä iltaa myöten Somerolle porukoiden luokse kylään. Olin joskus kymmeneltä illalla täällä perillä. Arvatkaa vaan alkoiki heti taas kauhea moittiminen ja urputus kun otin tatuointien päältä suojakelmut pois ja rupesin pesemään niitä keittiön lavuaarissa... Miksi helvetissä vanhempani eivät voi ymmärtää kun sanon olevani 20-vuotias ja eläväni elämääni vain itseäni varten. Hittojako niitä kiinnostaa mitä mä itselleni teen ja vittujako ne siitä käy valittamaan. Tämä on jo neljäs vuosi kun asun omillani ja hoidan itse oman talouteni eivätkä ne siltikään osaa päästää irti! Helvetti että mulla menee hermo tähän. Luojan kiitos pääsen kesäksi Pohjanmaalle, kauas pois. Ei tarvitse sitten näitäkään täällä kuunnella ja katsella.

Tuli eilen illalla siinä turhan sättimisen keskellä ihan sellainen olo, että vitut teistä. Meinasin jo pakata laukut takaisin autoon ja ajaa kotiin Nakkilaan. Kyllä, Nakkila on mun koti. Ainakin enemmän kuin mikään muu paikka on mulle koskaan ollut. Vihdoin mulla on sellainen olo, että kuulun jonnekin ja vihdoinkin mulla on sellainen olo, että mulla on oikeita ystäviä, joihin voin luottaa. Vihdoinkin mulla on hyvä olla jossain.

Iloisempia aiheita: lähden tänään tapaamaan tuttavaperhettä Loimaalle. Ihana tavata vanhoja tuttuja ja ystäviä kun täällä entisessä kotopuolessa käy. Perjantaina matkani jatkuu Alajärvelle, missä vietän pääsiäisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.