IRC-Galleria

Ei piru että oli aivan loistava viikonvaihde. Eilen päivällä tunsin oloni suhteellisen laiskaksi. Olin saanut AB:n koneen lainaan ja datasin vain netissä. Autojen renkaat olisi tarvinnut vaihtaa, mutten millään olisi jaksanut. Niinpä sain Timon onneksi värvättyä tähän hommaan. :D Katselin vierestä, vittuilin leikkisästi ja naureskelin kun Timo väänsi kiristämiäni pultteja kovalla ähinällä auki... Urakan loppusuoralla Karikin paukahti pihaan, oltiin aateltu lähteä Riksan ja Jannen luo kahville. Timo puhdisti työssä likaantuneet kätösensä vessassa ja sitten mentiin.

Riksalla ja Jannella taidettiin viipyä tunti parikin. Juotiin kahvia verkalleen, tupakoitiin ihanalla lasitetulla parvekkeella, puhuttiin paskaa ja katseltiin videoita netistä. Sitte päätettii lähteä Nakkilaan porukalla viettämään iltaa. Riksa ja Janne olivat hieman epäileväisiä, mitä illasta mahtaisi tulla, mutta helvetin hauskaahan me saatiin aikaiseksi. Ilta ja yö menivät mukavasti musiikkia kuunnellen ja laulellen. Vittu että me muuten joikattiin täällä oikein sydämiemme kyllyydestä! :D Anteeksi vaan naapurit, kaikki te jotka talossa satuitte paikalla olemaan.
Illan aikana tuli myös tanssahdeltua ympäri kämppää ja Riksa soitteli viisikielistä sähkökitaraani. Siitä on siis yksi kieli poikki enkä ole jaksanut laiskana niitä vaihtaa uusiin...

Keskellä yötä Janne onnistui rikkomaan yhden laseistani keittiöön ja oli raukka kauhean pahoillaan, vaikka kuinka yritin sanoa että ilmaisia olivat, ei niiden niin väliä. Siivosin lasinsirpaleet pois ja luulin saaneeni kaikki roskakoriin asti, mutta ähäkutti! Matolle oli lentänyt yksi iso palanen, jota en ollut huomannut ja tottakai sain sen omaan jalkapohjaani. Tuli aika kivan kokoinen reikä, joka valutti verta ympäri kämppää. Vietin jonkin tovin vessan puolella valuttaen haavaani kylmää vettä ja painaen sitä saadakseni verenvuodon tyrehdytettyä.

Jossain kohtaa aamuyöstä Timo ja Janne sammuivat kukin omille paikoilleen; Janne patjalle lattialle ja Timo sohvalle. Minä, Kari ja Riksa valvottiin koko yö paskaa puhuen ja musiikkia kuunnellen. Seitsemältä aamulla kerättiin tyhjät pullot kauppaan vietäviksi ja käytiin ostamassa kaksi pakettia makkaraa. Poltettavaa tavaraa löytyi kämpästä ja pihalta ja saatiin grilli kuumaksi. Keittiön puolelta olin ottanut poltettavaksi aikakausilehden, jonka kanteen oli valunut melko reilusti verta jalkaani saamastani haavasta. Poltimme verisen kannen notskissa ja Riksa uhosi että nyt me uhrattiin mun vereni pallogrillille. Tuntui hyvältä. :D Syötiin makkarat kolmeen pekkaan kun tänään töihin menevää Jannea ei hennottu herättää ja Timo valitti ettei tykkää makkarasta.
Grillailun lomassa ja sen päätteeksi kuunneltiin Riksan suosittelemaa kesäräppiä AB:n koneen avulla netistä ja joitain muitakin hyviä kesäbiisejä ja fiilisteltiin oikeen kunnolla. Kari oli nössö ja painui "lepäämään" jossain siinä kymmenen jälkeen ja me jatkettiin Riksan kanssa. Sain oikein viihdyttävän breakdance-esityksen tuossa Saanin tuskaisen kovilla ja karheilla kivilaatoilla, hienon näköistä katseltavaa kyllä oli. (:

Yhdentoista pintaan Janne herätyskello paukahti soimaan ja me Riksan kanssa revittiin ihmisiä ylös makuusijoiltaan. Heitin pojat Poriin ja palasin tarkistamaan Timon vointia. Väsynyt, pääkipuinen Timo löytyi tuttuun tapaan tietokoneen ääreltä sohvalta. Se valitteli oloaan hetken ja painui sitten mun sänkyyni nukkumaan. Mä jäin dataamaan ja odottelemaan AB:tä, joka oli ilmoittanut tulevansa käymään ja enkelinä tarjosi pientä piristystä tulevaan tylsään makaroniateriaani. :D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.