IRC-Galleria

Tuntuu kuin olisin niellyt aavikon.Tiistai 02.06.2009 00:45

Ensimmäinen päivä alkaa pikku hiljaa olla pulkassa. Koettelemus on ollut tämäkin, mutta nyt on vaikein ohi. Tämän päivän päätteeksi osaan jo kaikkien leiriläisten nimet ulkoa ja tiedän suurin piirtein millainen kunkin ratsastustaso on. Näin ollen huomisen päivän tunnit on jo paljon helpompi suunnitella etukäteen. Aamulla jännitti ihan sikana lähteä pitämään tunteja vieraille lapsille vierailla hevosilla. Totta helvetissä ensimmäisen tunnin aikana putosi yksi tyttö ja kesken toisen tunnin yksi hevonen heitti itsensä makuulle, hyvä ettei tyttö jäänyt alle... Kolmas tunti oli onneksi varsin onnistunut ja sain siitä rohkeutta iltapäivää varten. Ruokailun ja pikaisen teoriatuokion jälkeen olivat vuorossa toiset kolme tuntia paahtavan kuuman auringon alla ja tajuttoman pölyävällä hiekkakentällä. Join noin puoli litraa vettä kolmessa tunnissa ja silti kurkku oli kuiva ku mikä. Pakko on päästä myöhemmin suihkuun, ettei iho tukkeudu hiekkapölystä ihan kokonaan... Oottakaa vaan kaverit siellä Satakunnassa ku tuun kesän lopussa takaisin. Oon ruskee ku etelänmatkalainen, täällä ei voi ruskettumiselta välttyä!

Iltapäivän tuntien jälkeen päästiin taas pöperöimään. Kyllä meistä pietään hyvää huolta, kun ruokaakin saadaan neljästi päivässä. (: Päivällisen jälkeen pidettiin leirikaste tytöille ja käytettiin niitä parin hevosen kanssa järvellä. Olivat lapsoset ihan innoissaan kun saivat pienet kierrokset kahlata rantavedessä hevosten selässä. Itsellekin tuli hyvä mieli kun katseli vierestä niiden intoa ja iloa. ^^

Nytten ois sitten vielä eessä huomisen päivän tuntisuunnitelmat sekä hevosjaot ja loppuviikon suunnittelua myös. Laitoin kahvia tulemaan pienellä keittimelläni ja rupean tästä musiikin soidessa pohtimaan mitä sitä huomenna lapsosilla teettäisi... Luojan kiitos mulla on tää tietokone käytössä, niin pystyn purkamaan fiiliksiäni tänne nettiin sekä tietysti pitämään yhteyttä ystäviin. Mikäs sen parempaa kuin vapaailtoina jutella netin välityksellä kavereiden kanssa. Kovin on tässä tullut jo Timon kanssa juoruiltua ja Riksan, Heidin, Saijan, AB:n, Tonan ja muutaman muunkin kanssa olen saanut kuulumisia vaihdeltua. Tämä läppäri kyllä oikeesti pelastaa mun kesän ja lievittää koti-ikävää. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.