IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

VirikettäMaanantai 06.08.2007 23:54

Jos joku ei sattunut huomaamaan, niin tänään oli pitkästä aikaa hellepäivä. Minä se en tuosta helteestä niin hirveästi yleensä perusta, mutta kuukauden sateen jälkeen se on tervetullutta. Töissä meni tavallista pidempään (en selvitä miksi, koska olen sen tehnyt tänään jo kolme kertaa) ja siinä kun vihdosta viimein matelin Porintietä kotiin päätin, että tänään teen jotain. Ei kuulosta paljolta, mutta minulle se on saavutus. Normaalisti olisin täysin tyytyväinen siihen, että siivoilen vähän ja hautaudun sitten sohvannurkaan Kjellin kanssa (Leijat Helsingin yllä = Suomen OC).

Joku heitti ruokapöydässä, että "niin tänäänhän aukes se uus kirjasto". "Juhuu!" ajatteli Paukki, "minäpä vien sinne kaikki ne kirjat, mitä piti lukea!". Niinpä vedin kesämekon ylle (pitäähän sitä nyt kesämekko olla), nappasin siipan seuraksi ja lähdin vetelemään itseäni kylille. Iso rakennus, paljon ikkunoita, kahvia ja pullaa, maireita kirjastotätejä. Tulipahan koettua. Keli on kyllä liian kuuma kahville.

Sen jälkeen päätin lähteä poimimaan vadelmia.

Hah!

Äiti käski minut vattupuskaan. Tai oikeastaan meidät, mutta satun tietämään, etteivät nuo talouden miehet juurikan viihdy siellä, joten menin kahdestaan Kaarlen kanssa. Kaarle lauloi minulle surullisia lauluja ja minä poimin. Hyvä työnjako.

Siinä masokistisesti shortseissa ja hihattomassa (huomasitteko? vaihdoin taas vaatteita) nokkosia ja ohdakkeita kyntäen tulin ajatelleeksi vattumatoja. Söin niitä varmaan aika monta, koska sellainen oli lähestulkoon joka toisessa vatussa. Miten vattumato joutuu vattuun? Mikä se edes on? Toukka tietenkin, mutta minkä toukka? Tuleeko siitä jotain muuta kuin onnellinen (en voi kuvitella, että otus, joka saa asua vatussa voisi olla mitään muuta kuin onnellinen)?

Näitä minä mietin, mietin kun katson etelään.

Sen keksin, miksi vattumato ei maistu miltään. No siksi, että se maistuu vatulta, koska se on syönyt koko elämänsä vain sitä vattua ja on siksi suurimmaksi osaksi vattu eikä mato.

Jestas kun tuli fiksu olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.