IRC-Galleria

PeePee

PeePee

Taksien Alfauros

Sunday thoughtsSunnuntai 15.01.2006 19:18

Terve vaan sano terve vaan.

Sunnuntai. Viikon viimeinen päivä. Viimeinen etappi matkalla kohti taas seuraavaa masentavaa maanantaita. Onko se kiva taas huomata, että ei saanut taaskaan mitään aikaan ja hommat sen kuin kasaantuu. Eihän se taida olla. Pitäis varmaan yrittää piristää itteensä.

Tänään pääsin kuitenkin jo käymään ulkona. Täytin tietty kansalaisvalvollisuuteni ja kävin tuhertamassa paperille yhden numeron. Löytyy syntymäajastani tuokin numero.

On taas aika kiittää inttiä siitä, että rikkoivat mun polven. Tuli käveltyä ehkä kilometri ja puolessa välissä matkaa oli polvi jo niin murskana taas että meinas alkaa tulla ärräpäitä suusta. Voisi taas kuluttaa aikaansa ja käydä lääkärissä itkemässä siitä, mutta eipä ole ennenkään auttanut. Ehkä jos se vielä viikolla on kipeä. Sitten menen ja sanon. Jollekin.

Huomenna on kyllä mielenkiintoinen päivä. Ovat tuhonneet vapaapäiväni sillä, että pääsen aamulla jonottamaan lippuja Mewin keikalle ja sitten siinä hiukan ihmettelyn jälkeen pitäisi mennä ihanaan analyyttisen kemian uusintatenttiin koululle. Pitäis ehkä päästä läpi tai alkaa harmittamaan. Voisikin kohta käyttää aikaa hieman siihen lukemiseen. Kohta.

Suosittelen tuon alla olevan lukemista. Se on niin täyttä asiaa. Olen joutunut huomaamaan sen niin miljoona kertaa. I'm one of the nice guys. Prove me wrong.

http://www.last.fm/user/esotericnoise/journal/2005/12/24/48762/

'She says she's no good with words but I'm worse'

np: Fall Out Boy - Dance Dance

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.