IRC-Galleria

Matkapaivakirja 21.10Keskiviikko 22.10.2008 03:38

No hejssan.

Paatinpa alkaa kirjottaa paivakirjaa tasta saksan reissusta. Juu, 'a''a'kk'o'set ei toimi ku kirjottelen kaverin koneella talla hetkella, jossa ei moisia nappuloita edes ole.
Mut joo, ilmaan paastiin siina kahen aikaa iltapaivalla ja hiivan kiskominen alkoi tietysti heti lentokoneessa, ja jatkui Frankfurtin terminaalissa ja siita sitten paikalliselle Essolle hakemaan lisaa kaljaa ja jackdanielscolaa. Sitten tutkittiin Frankin keskustaa, naytti vahan eksoottisemmalta paikalta tornitaloineen ja bordeilleen, kuin Helsinki. Moottoritiekin oli jannittavampi ku taustalla nakyi korkeita kukkuloita ja vauhtia oli 180km/h. Hienon nakosta paikkaa. Taalla kylassa jossa asun (Traben-Trarbach, kattokaa vaikka wikipediasta lisainfoa), on helvetin korkean maen paalla jonkun vanhan linnoituksen(?) rauniot, jotka on valaistu. Aika vaikuttavan nakonen taalta alhaalta kasin, huomenna vois kayda kattoo ihan maen paallaki sita.

Mutta jooh, jospa sita huomenna avautuis huomisen tapahtumista, alkaa olee nukkumaanmenoaika lahella, ku ei kerta viime yonakaa nukuttu yhtaan. vahasen vatystaa.

P.S. Lyhenne FRA ei valttamatta tarkoita Ranskaa, jos ollaan Frankfurtin lentokentalla. Vittu, tan ku olisin keksiny aiemmin, nii ei olis tarvinu matkalaukun tehda kolmea kierrosta siina matkalaukkuhihnalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.