IRC-Galleria

Matkapaivakirja 25.10Sunnuntai 26.10.2008 00:13

Osa 1/2

Herailtiin siina puolen paivan aikoihin, siivottiin vahasen, ja mentiin sitten kaymaan siella maen paalla olevan linnan raunioilla. Tie sinne oli mutkaista "vuoristotieta" jonnekkin 300-400m korkeuteen. Siella tuli otettua kuvia niin matkan varrelta maisemista, kuin itse raunioista maen paalla. Linnareissu kruunattiin ottamalla lasilliset Federweissia ns. suodattamatonta valkoviinia. Sameannakoista tavaraa - tulee kuvakin siita - mutta hyvaa kuitenki. Nayttaa kiljulta mut maistuu vaha enemman hedelmaiselle :D

Sielta sitten kirmattiin Bernkasteliin, noin 10km paahan majapaikastamme Trabenista, jonne mun piti silloin laivareissulla paatya :D No pari kuvaa nappailin sielta ja jatkettiin sitten Autobahnia pitkin kohti Trieria joka on Saksan vanhin kaupunki. Kaveri sai bemarin kulkemaan 240km/h mittarin mukaan, ja oli muuten taysin laillista :) Paatettiin sitten menna Burger Kingiin vetamaan hampparit jossa oli 222g edesta pihvia. Olis viel kolmannenki pihvin saanu mut paatettii tyytya tahan. Oli kyl asteen parempaa ku makkarissa.
BK:sta lahdimme kiertelee Trierin kaupunkia, jostakin vanhasta linnoituksesta otettiin kuvia ja pyorittiin kaivarin nakosessa puistossa, ja lahdettiin sitten takas kotia kohti. Paluumatkalla sain kunnian ajaa takas kotiin ja koittaa vahasen ajella autobahnilla bemarilla, en ihan saanut mittaria pohjaan ajettua (240km/h), jai 235-240 valille neula pyorimaan. Liikaa liikennetta. Mutta olipahan kokemus :)

Nyt pari tuntia levattyamme, suuntaamme nokan kohti Wittlichia jossa on viela Oktoberfest-teltta pystyssa. Kerrotaan siita reissusta sit aamulla.

Oktoberfest, taalta tullaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.