IRC-Galleria

Matkapaivakirja 25.10Sunnuntai 26.10.2008 07:18

osa 2/2

Ei paasty enaa Wittlichin festeille, oli kuulemma loppuunmyyty kaikki liput, perkele. No onneks oli viel sitten luostarin (en tia mista nimitys tulee) lahella Klosterissa viela toinen oktoberfesti meneillaan, mutta kuulemma pienempi teltta. Kylla se loppujen lopuks aika pieni olikin, mutta voi helvetti sita tunnelmaa siella. Livebandi soittaa hyvaa musiikkia ja kansa laulaa ja pomppii poydilla, tuoleilla ja lattialla niin etta lattialankut natisee ja taipuu tahdin mukana. Pakko varmaan yrittaa ens vuonna Munchenin oktoberfesteille.
Kaverin kanssa vedettiin juhlaan liittyvaa herkkua, eli siansorkkaa :D Oli erittain hyvaa, maistu ihan joulukinkulle. Tulkaa oktoberfesteille, niin koette joulunkin etuajassa :D

Luostarin festeilta lahdimme tekemaan 10 hengen voimin matkaa kotikylaamme Trabeniin 7-hengen pakettiautolla. ei siin mitaa, pari syliin ja yks takakonttiin :D Menimme sitten viela jatkamaan iltaa meidan kylan diskoon, jossa viihdyimme lahes pilkkuun asti. Sitten tultiin kaverin kanssa taksilla kotiin jalleen taas kerran.

Semmonen reissu talla kertaa. Aamupaivalla lahdemme ajelee kohti legendaarista Nurburgringia, jossa kaymme vahan raakkaamassa bemaria sen 22km pituisella katuradalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.