IRC-Galleria

Matkapaivakirja 26.10Maanantai 27.10.2008 05:14

Olin pikkuisen katkera kun kaverini ilmoitti ettei uskalla antaa mulle autoa Nurburgring-kierrokselle, koska mulla ei oo ratakokemusta.
Noh, kaveri oli kylla oikeassa :D siina pelkaajan paikalla kun katto menoa ja niita tiukkoja mutkia valilla siina ja kun valilla mentiin 180km/h vauhtia mutkissa parin Porschen pyyhkiessa kevyesti ohi, niin oli kylla ihan hyva paatos kaverilta :D enka olis kylla viittiny ajaakkaan, olis turhaan mennyt yks kierros hukkaan.
Oli kylla hienoa istua kyydissa, haipakkaa kyytia mentiin koko ajan. 210km/h oli vauhtia parhaimmillaan yhdella suoralla.
Hienoja autoja nakyi siella monia: oli Audeja RS4:sia ja RS6:sia, BMW M3 ja M5 useampi kappale, Porscheja, uutta ja vanhaa. Yks Lamborghinikin nahtiin siella, Gallardo. Lotus Elise, VW R32, Mersun AMG vekottimia ja kaikkea muuta kivaa. BMW M5:sia oli ns. Ring Taxeina; kokeneet huippukuskit kuskaa porukkaa lapi radan taysilla, olis kiva kokeilla, mutta olivat kuulemma jo varattuja koko loppuvuodelta.

Sielta sitten ajeltiin kotia pain pariks tunniks odottelemaan kavereita, etta lahdettaisiin syomaan lammasta eraaseem hotellin ravintolaan. 400g lammasta ja iso uuniperuna, oli hyvaa. Vedettii sit viel kaverin kanssa punkkupullo puoliks.
Tahan paivaan ei paljoo muuta mahtunu, pysahdyttiin huoltsikalle ostamaan minulle lisaa juotavaa, jai jano paalle :D sitten tultiin kotiin, kaverit kun joutuvat viela toihin menee, ite olisin ollu valmis viel johonki baariin menemaan, mut eipa yksin jaksa, vielapa vieraassa kylassa ja maassa :D

Noh, kaveri nukkuu tuolla ja mina istun tassa ja kirjottelen paivakirjaa huoltoaseman antimia nauttien.
Katsotaas mita huomenna tapahtuu, ei oo mitaa tietoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.