IRC-Galleria

Matkablogi - Osa: Florida - päivä VIIKeskiviikko 03.02.2010 02:04

Tänään oli sitten muutto edessä vanhempien helmaan, koska tuohon kämppään oli tulossa vuokralainen asumaan seuraavana päivänä. Edessä oli sitten siivousta ja kamojen pakkaamista autoon. Siinä sitten meni yllättävän kauan aikaa, kun kello alkoi olee sitä luokkaa että rupesi tulemaan kiire matsiin lähtevään bussikuljetukseen.
Kuitenkaan niin kiire ei ollu ettei olis ehitty "alkosta" hakee smirnoffipulloa ja energiajuomaa matkaa varten.
Suomi-talolla oli sitten kokoontuminen, väkeä oli kaks bussilastillista suomalaisia ja amerikansuomalaisia. Meidän porukka sitten pakkautui toisen bussin takaosaan, jonne oli eräs äijä kuljettanu kylmälaatikon täynnä olutta, ja kun meillä oli vielä smirnoff-cocktailit mukana nii menohan alkoi olemaan kuin Tallinnan laivalla konsanaan, varsinkin takastulomatkalla :D

Reipas tunti kesti ajaa Sunriseen, BankAtlantic Centeriin, Florida Panthersien kotiareenalle. Ensimmäisenä meille oli varattu tilaisuus ottaa kuvia ja pyytää nimmareita Floridan Ville Koistiselta. Parit kuvat räpsäsin tästä Pepsodent -hymypojasta ja sitten mentiin katsomaan itse matsia. Paikat oli varattu vieraspäätyyn kaarteeseen, joka oli ihan hyvä kun kannatin Anaheimia. Näki kaks kertaa Ducksien hyökkäävän siihen päätyyn. Ensimmäinen erä oli aika nyhjäämistä, mutta kohokohtana oli herrasmiespelaajana tunnetun Saku Koivun jäähy! Kaveri pisti kämmenstopperia vastaan luistelevaa vihollista joka sitten kaatui jäähän selälteen.
Tokassa erässä sitten alkoi tapahtumaan, kun ensiksi Getzlaf teki 1-0 maalin, ja sitten erän viimeisellä sekunnilla itse Selänne teki maalin! Loistavaa, tätä odotin koko reissulta. Nähdä vielä Selänne ja Koivu pelaamassa, ja vielä että Selänne tekee maalin.

Kolmannessa erässä sitten Anaheimin Perry viimeisteli kolmannen maalin ja Pantterit oli lyöty.
Paluumatka tosiaan oli suhteellisen hauska, eräät sankarit kun jäivät baariin ekalla erätauolla ja jatkoivat loppuun asti, niin hulinaa kyllä riitti bussin takaosassa :D niin, ja oli tällä tyypillä sitten vielä puolen litran Chivas Regali siellä coolerissa, joka tuhottiin paluumatkalla.

Semmonen ilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.