IRC-Galleria

Projektit päätökseenTorstai 03.01.2008 18:40

Vuosi alussa, arki astunut ovesta sisään. Viime vuoden projektit odottavat oven takana, jotta tarttuisin niihin ja veisin ne päätökseen.

Ja pakkohan se on. Ensimmäinen projekti on autokoulun päättäminen. Loppusuorallahan tässä jo ollaan, ei kun loppukaasutus ja kortti lompsaan, heh heh ! Tänään oli ensimmäinen ajotunti sitten joululoman. Oli ensimmäinen itsenäisenajontunti, vähän niinkuin harjoitusinssi. Sekoilin ja hökelsin, auto sammui kolme kertaa, peruutin vähän vinoon, ryhmityin yksisuuntaisella väärälle kaistalle ja jännitin kamalasti. Kaikesta huolimatta ensi viikon lopulle ehdotettiin inssiä. Huomenaamulla on teoriakoe, pitäkää peukkuja pystyssä klo: 9.15 - 9.30.

Toinen projekti on työnhaku. Ei sekään kovin helppo juttu. Nyt jo kaksi paikkaa on mennyt ohi suun. Paikkavahti vahtii työvoimahallinnon sivuja, ei oikein Etelä-Savossa ole vapaita paikkoja, lehdenjakajan, putkimiehen ja ilmoitusmyyjän paikkoja lukuunottamatta. Ei oikein minulle sopivia. Etelä-Suomessa olisi virkoja auki pilvin pimein, mutta ei iske sekään. Kokemusta kun on siitäkin elämästä.

Muitakin projekteja on edessä, mutta niistä lisää myöhemmin, kunhan selviäisin näistä kahdesta viime vuoden jäänteestä. Vähän ne stressaa !!!! Hommat on vaan hoidettava ja muuten oltava kun Ellun kanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.