IRC-Galleria

Uuteen pesäänPerjantai 01.05.2009 23:26

Tämä lämmin ilmavirtaus aiheutti sen, että suuri joukko muuttolintuja on palannut tänne Savoon meidänkin iloksi. Varsinkin aamuisin on ilmassa mahtava konsertti.
Talomme seinässä on linnunpönttö, jossa on ollut joka vuosi joku piipittäjä asustamassa. Pari päivää sitten pöntön katolle ilmaantui pieni varpunen joka kurkisti pönttöön ja huomattuaan sen tyhjäksi aloitti iloisen valloituslaulun "tämä pönttö on minun ja minun tulevan perheeni koti täksi kesäksi pysykää muut kaukana..." ja näin alkoi tämän laulajan pesän rakennus, vanhat heinät ulos ja uudet sisään.

Samana päivänä muutti meillä 3 ja ½ kk asustanut tyttö uuteen perheeseen, jossa häntä odotti uusi koti ja huolehtivat vanhemmat. Onneksi löytyi uusi oma pesäpönttö tällekin laulajalle. Hyvillä mielin oli tämäkin muuttaja, täynnä odotusta tulevasta.

Meidänkin perheellä on nyt hakusessa uusi pesä. Nykyinen on laitettu myyntiin ja nyt odottelemme mistä löytyisi tälle pöntölle uudet asukkaat, sellaiset jotka tarvitsevat paljon tilaa ja maaseudun rauhaa. Meidän tarpeet ovat nyt toiset ja me lentelemme katselemassa uusia pönttöjä.

Nyt on muutoksen aika meillä kaikilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.