IRC-Galleria

Hyvä parempi parasTiistai 30.12.2008 23:52

Viime päivinä on saanut kuulla lukuisia hyvän uuden vuoden toivotuksia. Jo pelkästään kauppareissulla tänään kuulin kolme. Itsekin on tullut toivoteltua samoin kanssa kulkijoille.
Onneksi sitä ei etukäteen tiedä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, ei sitä jaksaisi, varsinkin jos vuosi tuo tullessaan kovin raskaita ja vaikeita asioita.

Tämä lopuillaan oleva vuosi oli täynnä toivon ja rakkauden odotusta. Olihan kyseessä 15 v naimisissa juhlavuosi. Vuoteen mahtui paljon toivoa ja rakkautta, mutta ei niin paljon kuin olin odottanut tai sitä olisi tarvittu. Vuosi oli raskas ja toisinaan täynnä epätoivoa. Onneksi en tosiaankaan tiennyt etukäteen mitä tulisin kokemaan, olisin muuten jättänyt tämän vuoden väliin.

Nyt en uskalla oikein toivoa mitään, sillä pelkään että toivomalla parasta menetän sen vähäisenkin hyvän, jota voisin saada.

Olen kasvatettu siihen että kannattaa haluta hyvää, sillä sen saa mitä haluaa. Ei pidä tyytyä keskinkertaiseen jos on mahdollisuus parempaan. Näitä "viisauksia" olen pyrkinyt lapsillekin toistelemaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt epäilyttää.

En toivota sinulle hyvää uutta vuotta vaan voimia tulevaan, tulipa vuonna 2009 vastaasi ihan mitä hyvänsä, sillä voimaa tarvitaan myös hyvän vastaanottamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.