IRC-Galleria

Vapun odotuksessaTiistai 29.04.2008 22:36

Viime viikonloppu oli vauhdikas. Perjantaina reissuun, kohti Helsinkiä. Mukana mies ja kuopus. Aikataulu oli leppoisa, joten pysähdyimme Vantaan Heurekaan ihmettelemään tekniikan hienouksia, oli Formulan hurmaa ja Laivat ja meri näyttelyä. Kuopus innostui ajelemaan simulaattoreilla ja me aikuiset muista teknisistä vempeleistä. Yö vietettiin hotellissa ja siellä oli amme, kuopus nautti vaahtokylvystä, hauskoista kotivideoista ja sipsestä, me aikuiset olemisen ihanuudesta.

Lauantai aamu ei valjennut kovin toiveikkaissa tunnelmissa, eikä päivä tuonut siihen helpotusta. Tapasimme tuttuja ja kävin esikoisen luona halimassa häntä ja prinsessaa. Oli päivä jonka olisin vaihtanut pois, jos joku olisi vain ehdottanut.
Illan ja yön vietimme kuopuksen kummien luona, jonne kokoontui koko lähisuku, miehen sukulaisia. Ihana perhe. Söimme hyvin ja vähän joimmekin. Toista kymmentä henkeä jutteli, katseli vanhoja valokuvia ja vieraskirjoja, joita veimme isoäidin perintönä heille. Osa mukuloista pelasi ja ovi kävi, omia ja vieraita lapsia lappasi koko ajan. Kysyinkin aamulla tietääkö perheen äiti keitä kaikkia talossa yönsä vietti, ei tiennyt. "Tuttuja kyllä kaikki on" hän vastasi.

Sunnuntaina haimme prinsessan mukaan kun lähdimme ajamaan kohti AhkulaMuhkulaa. Nyt on Muhku saanut keksiä ohjelmaa prinsessalle, kun minä olen tehnyt pitkää päivää töissä. Saan sitten Vappuna vähän pidemmän vapaan kun esikoinen Antteineen tulee vapun viettoon. Hyvin on prinsessan kanssa kuulemma mennyt, paljon ulkoilua, Muhkun tekemää kunnon ruokaa ja pitkiä unia. Tyttö on kuin enkeli.

Huomenna lyhyt päivä töissä ja sitten vapun viettoon. Onneksi on perhe kasassa.

Hyvää Vappua sinulle !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.