IRC-Galleria

Tuulikellon helistessäLauantai 12.07.2008 20:51

Ensimmäinen päiväkirjakirjoitus, jonka kirjoitan täältä Riihirannasta eli mökiltä (kiitos sähköjen ja Mokkulan). Juhannukseksi tämä remontti sitten valmistui ainakin suurimmaksi osaksi ja nyt täällä on vietetty ihan mukavasti aikaa. Eilen tulin töiden jälkeen tänne suoraan. Ei tarvinnut ajaa kuin puoliväliin kaupungista. Muu perhe olikin jo täällä paikalla. Sauna lämpiämään ja uudet perunat kiehumaan. Eihän sitä muuta tarvita hyvään uneen, kun ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana, hyvää ruokaa ja sauna uimisineen. Jäi äänikirja pulisemaan itsekseen kun uni vei voiton. Kuopus kainalossa tökki kylkeen, "äiti sinä kuorsaat" Kuinkas nyt noin, vastasin.
En kyllä ollut ainoa, mies kuorsasi sängyn toisella laidalla. Aamulla nukuttiin pitkään. Mökki täynnä tuhinaa. Siskonpeti lattialla, jossa kaikki neljä mukulaa vieri vieressä. Aika suloinen nelikko. Aamupalaa myöhään ja sauna lämpiämään. Osa lapsista kalaan, osa pelasi lautapelejä. Mies rakensi uutta tiskauspaikkaa ulos, kun vanha oli jo aikansa elänyt. Minä kudoin sukkaa ja nautin tuulikellon helinästä.
Päivällä mies, lapset ja koira lähtivät kohti kotia ja minä jäin yksin tänne nauttimaan hiljaisuudesta. Kun neljäs tyttö lähtee oopperaan illalla, niin mies tulee tänne ja pääsen yöksi kotiin. Siellä odottaakin muutama homma. Oopperavieraita tulee muutamaksi päiväksi ja vaikka en nyysääkään kotia puhtaaksi enkä paista uuni hehkuen leipomuksia, niin jotakin kuitenkin, pientä. Mieluisia vieraita on tulossa, odotan kovasti tapaamistamme. Maanantaina meitä odottaa Aida, joka on saanut tänä vuonna loistavat arvostelut.
Onneksi on luvattu hieman lämpenevää keliä, jospa pääsisimme vaikka vesille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.