IRC-Galleria

ToistoaMaanantai 20.10.2008 00:27

Havahduin tänään taas siihen miten erilaiset asiat toistuvat tiettynä aikana vuodesta toiseen. Nyt on taas aika miettiä tulevia talven pakkasia ja aika kantaa lintujen ruokinta-astiat varastosta ja aloittaa lintujen talviruokinta. Nyt on aika etsiä ulkovalot kaapeista ja viritellä niitä, jotta kestää tulevan pimeän ajan joten kuten höpertymättä.

Viime päivinä on monet lintuaurat koristaneet taivaan ja hanhien ja joutsenten huudot kiirineet yli lehdettömien puiden. Aina tuo joka vuotinen muutto saa minut haikeaksi. Lähdön tunnelmassa on jotakin niin raastavaa mutta kaunista.

Joka syksyinen juttu on myös äidin "hirveät lihapullat", joita söimme tänään. Tähän aikaan vuodesta saa kaupasta hirven lihaa monessa muodossa ja meillä on ollut tapana syödä syksyisin lihapullia, joissa on puolet hirveä.

Syysloma on lapsilla alkamassa. Yksi lähtee leirille ja toinen samalle leirille isoseksi. Alkuviikko on näin isojen tyttöjen kanssa puuhastelua kotona. Loppuviikko meneekin pienten poikien kanssa touhuamiseksi, arjen pyörityksessä.

Kaikille lomalaisille oikein hyvää syyslomaa !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.