IRC-Galleria

Mannapuuroa ja mansikkaaTorstai 14.09.2006 00:53

Muistatteko kappaleen 1990-luvun alusta, jossa laulettiin mannapuurosta ja mansikasta, sekä oikeanlaisesta kemiasta ? Pitkätukkainen poikaduo taisi olla Neon 2. Olen ollut huomaavani, että kappale on taas suosittu radion soittolistoilla.

Meillä on ollut tänään sekä mannapuuroa, että mansikkaa ja paljon ! oikeanlaisesta kemiasta en ole niin varma, ehkä sitäkin mutta vähemmän.
Kaikki alkoi siitä, kun aloitin aamulla leipomisen vieraita varten, jotka tulivat iltapäivällä. Menin hakemaan marjoja pakastimesta, kun huomasin mehuvanat lattialla, Ei hitto ! pakastin oli sulanut. Mies apuun ja marjat ämpäreihin. Keittokirja esiin ja kaikki marjareseptit käyttöön. Syntyi kaksi marjapiirakkáa, kääretorttu ja mansikkamannapuuroa valtava 10 litran kattilallinen. Vieraat sekä lapset olivat tyytyväisiä. Oli siis tässäkin asiassa myönteiset puolensa.

Savonlinnassa on tänään ja huomenna markkinat. Suuri tapahtuma monelle, joten eikun sinne pällistelemään helppoheikkien huulenheittoa. Tuli ostettua piirustuspaperia aika kasa, perinteiset lakupötköt (25 kpl) ja muutama logopipo, joista myöhemmin lisää kuvapuolella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.