IRC-Galleria

Syysloman alkuLauantai 21.10.2006 22:40

Lasten syysloma on alkanut. Se tarkoittaa sitä, että kuusi eri ikäistä ipanaa pyörii jaloissa, ainakin osan viikkoa. Onneksi osa lähtee leireille, osa mummolaan ja tätilään, osan kanssa tehdään jotain ekstraa.

Tänään kävimme kaupungissa, kaupoissa ja kirpparilla. Isolle pojalle ostettiin talvikengät (apua ! kokoa 44), tytöille pusero ja huppari. Kirppiksellä tein taas löytöjä. Olen pitkään haaveillut Anne Linnonmaan neuleista, mutta kun ne on niin sikakalliita, niin en ole raaskinut ostaa kuin yhden ja senkin alennusmyynnistä viime talvena. Kirppikseltä tänään sitten löytyi ihana liila ja sopiva AL:n pusero ja hinta 3,50 E. Ovh on jotain 150 E:n luokkaa. Hyvä että en alkanut pomppia tasajalkaa ja kiljua kun puseron huomasin. Löysin myös paljon muuta mukavaa, niin että ison muovipussin kanssa tulin kotiin.

Vein koko perheen nakkikioskille "ulos syömään" ja vasta sitten menimme kauppaan. Olen kuullut ettei nälkäisenä saa mennä kauppaan, tulee kuulemma ostettua muuten kaikkea epäterveellistä. En tiedä onko juttu totta, mutta me ostettiin 5 isoa pakettia jäätelöä. Minä ostin Aino, karpalo/kinuski jäätelöä (tosi hyvää), mies osti jotain gurmee gartedor suklaa jäätelöä, lapset trioa, kolmea suklaata ja minttusuklaata. Ja kun tulimme kotiin, istuttiin TV:n ääreen katsomaan perheleffaa ja SYÖTIIN JÄÄTELÖÄ. Ei muuten tee vähään aikaan mieli tuota herkkua.

Lapset ovat kyllä loman tarpeessa. Onneksi nyt saa nukkua ja olla muutenkin kuin Ellun kanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.