IRC-Galleria

Tervemenoa Ulla TaalasmaaPerjantai 24.11.2006 17:23

Sain eilen mieheltä lahjaksi Juha Tapion levyn. Olin siitä haaveillut jo jonkin aikaa, kun kuulin radiosta yhden kappaleen "kelpaat kelle vaan". Koko levy on hyvä, suosittelen. Kappaleissa on monta tasoa, se tuntuu kolahtavan niin nuoreen murkkuun, kuin tällaiseen keski-ikäiseen tätiinkin.

Olin tänään kampaajalla, samalla Ullalla, jolla olen käynyt jo pari vuotta. Suuren yleisön ja läheisten painostuksesta piti saada rokkitukka, mielellään vihreä. Kerroin Ullalle terveiset ja hän rupesi töihin. Onneksi aikani loppui ennenkuin hän ehti kaivaa vihreän värin hyllystä. Joten vaaleaksi jäi...hyvä näin. Mies joka ei yleensä ota mitään kantaa ulkonäköön liittyviin asioihini, sanoi että nyt on paras tukka pitkään aikaan. Hän toivoi myös että pirteys hiuksista vaikuttaisi koko päähän. Mietin, että olen tainnut olla liian Ulla Taalasmaa viime aikoina. Muutoksessa on mahdollisuus, myös ulkoisessa.

Edessä on kotiviikonloppu, pitkään aikaan. Huomenna menen kauppaan ostamaan joululeivonnaisaineksia, katsotaan mitä saadaan aikaan.

Yksi lapsi on vatsataudissa, joten pahimmassa tapauksessa olemme kohta kaikki taudissa. Nyt vaan hyvää käsihygieniaa, omat pyyhkeet jne...kunhan vaan väki muistaisi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.