IRC-Galleria

LumikengätPerjantai 12.01.2007 20:28

Pakkasta ja auringon paistetta, aivan kuten tammikuussa pitää ollakin. Ei puutu kuin lumihanget. Tuli ihan sellainen olo, että jos olisi lumihanget ja minulla lumikengät olisin lähtenyt niillä liikkeelle. Olen kerran sellaisia kokeillut ja yllättävän helppoa, mutta samalla raskasta se oli.
Ostan kyllä lumikengät jos lunta tulee tarpeeksi. Päätin tänään, että ainakin kerran tänä talvena pakkaan kuumaa juomista termokseen, otan eväät mukaan ja talsin reppu selässä sinne minne jaksan. Yritän houkutella miehen mukaan.

Asumme noin muutaman sadan metrin päässä rannasta ja ajattelin että jos pakkaset jatkuu vielä muutaman päivän eikä lunta sada, niin rannalle pääsee luistelemaan. Mökillekin voisi mennä luistelemaan ja samalla katsoa, että kaikki on kunnossa. Ehkä jo sunnuntaina.

Huomenna mies lähteekin koko päiväksi töihin ja ajattelin käyttää aikani hyödyksi lämmittämällä, leipomalla ja ruokaa laittamalla. Osa lapsista on kaverikylässä, joten talo on normaalia tyhjempi, ei kuitenkaan hiljaisempi.

Hyvää viikonloppua !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.