IRC-Galleria

Ystävyydestä <3Perjantai 16.02.2007 16:56

Viime viikolla oli ystävänpäivä. Tuli mietittyä ystävyyden merkitystä noin enemmältikin, toki vain omassa pienessä päässäni. Sain kortin ja muutaman tekstiviestin, jotka ilahduttivat. Itse en saanut aikaiseksi lähettää yhtään korttia enkä viestiä. Uskon, että todelliset ystävät ymmärtävät. Aina ei ehdi, eikä jaksa ja muistaa voi muulloinkin kuin vain ystävänpäivänä.

Yksi lapsistakin toivotti minulle hyvää ystävänpäivää. Kiitin toivotuksesta ja sanoin etten toivottele hänelle samaa. Hymy lapsen kasvoilta hävisi ja hän kysyi miksen. Sanoin että en halua olla ystäväsi, olen paljon enemmän. Hymy palasi entistä kirkkaampana lapsen kasvoille, sitten halasimme.

Minun vanhin ystäväni on yli 80 vuotias nainen. Hän asuu omassa asunnossaan, hoitaa omat asiansa ja on hyvin ajan tasalla tämän päivän maailmasta. Tekeepä hän vielä vähän töitäkin, omassa yrityksessään. Emme tapaa kuin muutaman kerran vuodessa, mutta aina meillä on paljon puhuttavaa, yhteiskunnallisista asioista, puutarhan hoidosta, keittiöjuttuja, teatterista tai konserteista. Ystäväni käy paljon kulttuuririennoissa ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Hän on matkustellut ja matkustelee yhä paljon. Sivistynyt ja lämmin nainen.

Paras ystäväni on kuitenkin rakas mieheni. Henkinen hengenheimolaiseni, jonka kanssa jaan lähes jokaisen päivän, aamusta iltaan. On hyvin harvinasta, että emme olisi yhdessä. Olenkin nauranut, että olemme kuin koivu ja kanttarelli, symbioosissa elävä organismi. Tätä symbioosia on lähes päivälleen kestänyt 15 vuotta. Aika on kulunut nopeasti. Sekä Koivu että Kanttarelli ovat kasvaneet toisiaan tukien ja kunnioittaen. Hienoa aikaa !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.