IRC-Galleria

Kananaskelin kevääseenPerjantai 23.02.2007 00:20

Joskus pitää tehdä jotain ihan hömppää ja joidenkin mielestä hyödytöntä. Minulla oli tänään sellainen päivä.

Puolentoistalitran maitotölkeistä saa hyviä muotteja jos haluaa tehdä jäätiiliä. Ei kun vettä purkkeihin ja ulos pakkaseen, jota viime aikoina on taas piisannut. Jos haluaa punaisia, eikun lisäämään punajuuripurkista lientä joukkoon. Tiilistä voi tehdä vaikka mitä, lyhtyjä ja vaikka jäälinnan tai muurin. Ne voi vedellä jäädyttää yhteen.
Kuopus ehdotti jääsaunan rakentamista, olisin muuten suostunut, mutta tiilit loppuivat kesken...; ) Saatiin kuitenkin lyhty aikaiseksi, kuva galleriassa.

Kun ei näpertelyintoni laantunut tiilien teossa, aloin tehdä huopaenkeleitä. Pieni enkelipiparimuotti malliksi ja eikun leikkaamaan. Heijastinnauhaa hameeksi ja ohuesta siimasta naru, johon pujotin kultaisen helmen sädekehäksi ja hakaneula päähän. Suojelusenkeli oli valmis. En vain nyt tiedä mihin kaikki 30 laittaisin. Ehkä ensi vuonna joulukuuseen. Piti vaan näpertää jotain.

Ensimmäistä kertaa elämässäni aloitin pienen pienen kilvoittelun itseni kanssa. Yritän irrottautua minulle liian tärkeäksi tulleesta asiasta, jonka tiedän minulle olevan myös terveydellisesti haitallista, makeisista. Jotkut hurskaammat kilvoittelevat paljonkin, paastoavat tiukkaa ruokavaliota noudattaen ja kieltäytyvät monista iloista. Jotkut pitävät siitä suurta meteliä. Minä etenen kananaskelin ja helppoa ei ole siltikään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.