IRC-Galleria

vieraita VieraitaMaanantai 26.03.2007 21:24

Liian aikainen herätys, en tykkää. Pientä väsymystä ja päänsärkyä koko päivän. Iltapäivän vieraat ajoivat Mäntsälässä harhaan ja olivat toista tuntia myöhässä. Samalla selvisi, että molemmat vieraat olivat kalalle allergisia ja toinen lisäksi kananmunalle. Meni Meny uusiksi. Jäi kalakeitto ja munavoi tarjoamatta. Myös kääretorttu vaihtui kekseihin ja suklaaseen. Hyvä alku vierailulle, olisihan minun pitänyt kysyä aiemmin...

Pidän vieraista ja touhusta jonka he aiheuttavat. Nämä vieraat olivat poikkeus. On raskasta olla arvioitavana, vaikka ei suoranaisesti, niin kuitenkin. Tai sitten olen itsetunnoltani niin heikko, että otan kaiken arvosteluna, vaikka se ei sitä olisikaan. Jäi kuitenkin ikävä fiilis tapaamisesta. Menee taas hetki että saa itsensä paremmalle tuulelle. Hitto kun voisikin olla niin teflonia, ettei kaikki tarttuisi. Aiemmassa elämässä politiikassa luulin kasvattaneeni itselleni aikamoisen kuoren, mutta ehkä tuo kuori ei koske perhe-elämää.

Kesäsuunnitelmat alkavat pikkuhiljaa hahmottua, liian hitaasti jos minulta kysytään. Yritän malttaa, vaikka halusisin, että heti ja äkkiä, eikä viidestoista päivä.

Nyt tekisi loma poikaa, osaisimpa ja jaksaisimpa lähteä, ihan minne vaan. Kai sitä jokaisella pitäisi olla jotain mitä odottaa, niin kuin erään matkanjärjestäjän mainoksessa sanotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.