IRC-Galleria

Jahkailusta tekoihinKeskiviikko 04.07.2007 01:54

Odottelin pari päivää, että alkaisi pahin harmitus olla takana päin. Nyt alkaa jo valoa pilkistellä meikäläisenkin elämään.
Jotenkin alan heräillä siihen että nyt on kesä. Osaltaan syynä on aurinko ja lämmin keli, osaltaan se, että on pakko antaa itselleen aikaa ja yrittää elää hetkessä. Ei ole helppoa, mutta yritän.

Tänään sain vähän aikaiseksi, mutta päätin että se on tarpeeksi. Illan piristi kesäteatteri, jossa esitettiin vanha kunnon "Pekka Töpöhäntä". Ilta oli lämmin ja kaunis, esitys ihan kohtuullinen ja lapsetkin tykkäsivät.
Torstaina menen oopperaan katsomaan uutta kotimaista oopperaa "Isän tyttö", kenraaliin pääsen. Mies yllätti minut varhaisella hääpäivälahjalla, oli saanut upeat paikat 11.7. olevaan oopperaan "Lucia di Lammermoor", joka on saanut loistavat arvostelut, niin lehdissä kuin katsojienkin puolelta. Varsinkin pääosan esittäjää on kehuttu todella paljon. On kivaa kun on mitä odottaa.

Kesässä on monia mukavia asioita, joita odottaa. Musiikin, teatterin ja muiden kulttuuririentojen lisäksi yksi aika merkittävä asia on ihmiset. Heidän tapaamisensa, keskustelut ja tunnelma. Pari päivää sitten kävi pikaisesti kylässä, apulaispiispa, ystävä, rouvansa kanssa. Pärähtivät moottoripyörällä pihaan ja kaivoivat jäisiä rautuja laukusta. Kalamies oli käynyt keväällä lapissa rautuja narraamassa ja toi niitä nyt meillekin. Upean näköisiä kaloja. Savustaa kuulemma kannattaisi. Istuimme viilenevässä kesäillassa ja keskustelimme syvällisiä. Jäi monta ajatusta muhimaan.

Ja jottei jää ihan kaikki vain odotukseksi, niin on vaan tartuttava hetkeen, varattava aika kampaajalle, jalkahoitoon. Katsottava aika kalenterista omille tärkeille asioille, muuten ne jää tekemättä, menemättä. Onneksi olen jo käynyt pari kertaa torilla kahvilla ja molemmilla kerroilla on tullut tavanneeksi tuttuja. Lankkumuikut on tullut syötyä monen vuoden jahkailun jälkeen, hyviä olivat. Mutta vielä on monta kesärientoa odottamassa juuri minua. Ja minähän menen enkä meinaa. Likaiset ikkunat ja rikkaruohot kyllä odottavat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.