IRC-Galleria

Savolaista pesäpalloaLauantai 04.08.2007 01:02

Kaunis kesäpäivä alkoi puhelinherätyksellä varttia vaille yhdeksän. Kerrankin esikoinen onnistui herättämään minut aamulla. Lupasin kostaa. Se tosin voi olla aika vaikeaa, kun heillä on oma nahkavekkari, jolla rytmi on vaihtunut syksyn rytmiin, heh heh !!! on tässä vanhenemisessa omat hyvätkin puolensa.

Päivä vaati tekemään ikäviä talous-ja hallintotehtäviä, eli maksamaan laskuja, kuukausirahoja mukuloille ja soittelemaan uuden roskapöntön perään, vanha kun ei enää mahdu uuteen katokseen. Katokseen jonka naapurin pojat meidän urhojen avustuksella saivat rakennettua tienristeykseen. Molempien talouksien roskikset ovat nyt sateensuojassa.

Illalla olimme Jannan riparilla katsomassa miten lapsi voi. Ja hyvinhan siellä voitiin. Urheiluripari oli täynnä komeita urheilijanuorukaisia, joissa äidinkin silmä lepäsi. Tyttö oli niin onnellisen näköinen, että jos en olisi tiennyt hänen suhtautuvan hieman nihkeästi näihin Jeesus-juttuihin, olisi voinut luulla vaikka mitä. Olisikohan jotakin romanssin poikasta ilmassa ?
Leirillä pelattiin savolaista pesäpalloa, leiriläiset vastaan vanhemmat. Hauska ottelu jonka leiriläiset voittivat.

Huomenna olisi tiedossa heinätöitä, ainakin osalle perheestä. Saman kylän ystäväperhe pyysi heinätöihin ja mielellämme menemme. Tosin heinälatoromantiikka taitaa olla niistä hommista kaukana, paaleja lavalle ja varastoon. Tai mistäs tietää, onhan siellä kuopuksen ikiä (10v) oleva tyttö.

Nauttikaa näistä helteistä, viimeisiä viedään !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.