IRC-Galleria

Neidon kunniaSunnuntai 26.08.2007 23:54

Kävimme eilen illalla katsomassa valotapahtumaa, jossa oli monen muun hauskan esityksen ja kilpailun ohessa tuliesitys ja laivojen valoregatta. Ennen kaikkea tätä esiintyi paikallinen miekkailuseura Pyhän Olavin miekkailijat, jotka esittivät perinteisissä miekkailuasuissa kalpamiekkailua, sekä vanhoissa sotilasasuissa perinteisempää sapelin heiluttelua.

Kuopus istui isoveljen hartioilla ja silmät tapillaan seurasi miekkojen kalinaa. Hienoltahan tuo näytti ja ehkä vähän vaaralliselta, ainakin näin äidin näkökulmasta, mutta pojat tykkäsivät.

Tänään kotona pojat löysivät vanhat muovimiekat ja kilvet leluvarastosta. Ja niin alkoi kalina. Kysyin kenen neidon kunnia on nyt vaarassa, kun pitää kaksintaisteluun ryhtyä. Silmänräpäyksen mietittyään pienempi 10v ilmoitti, että Pamela Anderssonin, johon suurempi 13v sanoi, että juuri niin. Sitten alkoi miekkojen ja kilpien todellinen kalina ja uho, nuoret urhot taistelivat tosissaan neidon kunniasta.

Minä menin sisään nauramaan. Nykyajan urhojen neidot taitavat olla vähän toisia kuin pari sataa vuotta sitten eläneet linnanneidot.

Kuva-arkistosta löydät taistelusta kuvan. Voittajasta ei ole ihan selvyyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.