IRC-Galleria

Pelosta kankeanaKeskiviikko 17.10.2007 23:24

Olin tyttären ja koiran kanssa tänään lenkillä. Ilta alkoi jo pimetä ja tyttäreni on aika pelokasta sorttia. Varsinkin pimeä saa hänet kuvittelemaan kaikenlaista, ääniä metsästä, karhuja jne...
Juttelimme peloista ja tunnustin itsekin pelkääväni pimeää, nuorempana vielä enemmän kun nyt. Pelkään myös ukkosta, hämähäkkejä ja käärmeitä.

On kuitenkin yksi pelko ylitse muiden, AUTOKOULU ! Pelkään todella paljon jo pelkkää ajatusta autokouluun menosta ja autolla ajosta. Pahimmat painajaiseni liittyvät autolla ajoon. Yritän selviytyä auton hallinnasta ja liikenteestä ja sitten iskee kamala paniikki. Onneksi näen aika harvoin autounia.
En osaa oikein selittää mitä pelkään. Mutta luulen pelkääväni sitä etten hallitse auton laitteita, enkä osaa toimia liikenteessä. Miten ihmeessä voi huomioida niin monta asiaa yhtäaikaa ?

Tiedän, että pelkonsa pitäisi kohdata tarpeeksi monta kertaa, jotta niistä vapautuisi. Kai minun pitäisi vain marssia autokouluun ja sanoa, että tehkää minusta peloton kuski. Siinä olisi heille haastetta.

Mitä sinä pelkäät ? ja miten olet voittanut pelkosi ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.