IRC-Galleria

...Maanantai 21.01.2008 01:23

Ei ei ei ei. En mä voi olla näin tyhmä, enhän? Oon sotkenu aikataulut ihan kokonaan, jää sit Euroviisut sen takia väliin.

Ja joo, viikonlopusta:

Perjantaina menin koulun jälkeen Kisikselle hengaamaan tunniks, tein matikan läksyt ym. Sieltä sitten oli lähtö Karhulaan pelaamaan. Mun ei siis olis kuulunu olla siellä, mutta mut pyydettiin sijaiseks. Ja joo, tuli aika selväks että olin pelkkä sijainen, kun en saanu oikeesti hyökätä ollenkaan. Ekassa erässä ainut mulle tarjottu passi oli sellanen, että sain vetää jalat maassa takakentältä... Ja tein muuten pisteen sillä lyönnillä. o/ No joo, ne alle viis kertaa, kun pääsin lyömään verkolta, meni yhtä lukuunottamatta hyvin. Muuten oli välillä ongelmia yhen rajan kanssa. Kahesti kuvittelin ihan tosissani, et se pallo meni yli, vaikkei se mennykään. :( Ja tein kaks syöttövirhettä. En oikein tiedä mikä siinä oli, kun selvisin koko syksyn tosi vähäsellä virheprosentilla. Jäi aika paska fiilis siitä suoraan sanottuna. 0-3 oli loppulukemat. Siis miks ihmeessä mut edes pyydettiin sinne? No joo, okei, kyllä mä tiedän. Siks kun kukaan muu ei päässy.

Mut eilen oli kivaa. Käytiin tukussa päivällä, ja sit äidin kanssa ravintolassa syömässä. Weeruska on niin paras paikka. <3 Illemmalla mentiin kahville ja leffaan parin kaverin kanssa.

Ja ai niin, mä näytän kuulemma niin angstaavalta, että ihmiset ei uskalla tulla puhumaan mulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.