IRC-Galleria

...Sunnuntai 27.01.2008 21:12

o/
Voitettiin kaikki kolme matsia, tuloksia ehkä myöhemmin. Etenkin PuMaa vastaan pelattiin (kerrankin!) tosi hyvä peli, vaikka hävittiin se toka erä. Aika harvinaista meille, että pystyttiin voittamaan vielä se kolmas.. Mutta hyvä niin. Muistu jotenkin vanhat ajat ja se yks loppuottelu mieleen, vaikka suurin osa pumalaisista olikin vaihtunu, tai siis ne pelaa SM:ssä melkein kaikki jotka oli sillon mukana. Kai. Ihan sama.
Mutta just nyt tää päivä ja erinomaisen hengen ja peli-ilon löytyminen oli tärkeetä, koska motivaatio ja itseluottamus on ollu rajussa laskussa. Yleensä, kun tuun kotiin, en pysty muistamaan omista suorituksistani yhtään onnistunutta, mutta nyt pyörii päässä pelkästään kieroja hyökkäyksiä ja (mun tasolla) hyviä puolustuksia sekä (mun tasolla erityisen) hyviä vastaanottoja. Ja se yks haku jäi erityisesti mieleen. xD Hahaa, kehun nyt kauheesti itteäni, kun yleensä siihen ei oo aihetta. En missään nimessä väitä, etten olis tehny virheitä, mutta on mielettömän hyvä juttu oman pelin ja mielenrauhan kannalta, jos ne pystyy työntämään pois ja unohtamaan.
Ainut, mikä tympii, on erään joukkueen jäsenen käytös muita kohtaan. Itse nousin viideltä ylös, jotta ehdin seitsemäksi Kisikselle, josta sitten oli lähtö Järvenpäähän. Sen sijaan eräs joudutaan hakemaan kotoa, koska hän on nukkunut pommiin. Taas. Oikeesti. Mä jouduin KÄVELEMÄÄN kotoa Töölöön, koska kolmonen, kasi ja seiska ei kulje sunnuntaisin ennen seittämää, ja 69:n vuorot oli niin hankalat, että oli helpompi kävellä. Ja sitten tämä, että luistetaan kirjurivelvollisuuksista. On muillakin kokeita... Eikä edes pyydetä anteeksi myöhästymistä tai kiitetä mua siitä, että jäin sinne vapaaehtosesti kirjaamaan sen puolesta. Vituttaa, että jotkut ihmiset luulee kaiken olevan olemassa vaan niitä varten. Suoraan en kumminkaan tätä asiaa mee sanomaan. Jos lukee tän niin lukekoon.

Ja joo, huomenna esitelmä Kjell Westöstä. Vois ehkä kohta alottaa sen tekemisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.