IRC-Galleria

...Sunnuntai 02.03.2008 00:55

Oooo, menin ihan sekasin, en oo ikinä nähny mitään niin hienoa kun se näytelmä. Ylitti kaikki odotukset miljoonakertasesti, enkä edes liiottele. Se toteutus oli sanalla sanoen nerokas, kun luin sen kirjan, olin sillee, et ei tätä voi tehdä, mutta näköjään voi. Kaikki oli niin kaunista ja taidokasta alkaen puvuista, valoista ja musiikista. Ja ne näyttelijät, ne näyttelijät... Siinä oli Vesa Vierikko ja Martti Suosalo ainoostaan sellasia, jotka tiesin ennestään edes nimeltä. Vierikko Wolandina oli jotain huikeeta.
Ylipäätään kaikki hahmot, olin ihan varma, ettei niihin vois saada sitä samaa henkeä kun kirjassa oli, mutta en olis voinu olla enempää väärässä. Begemot etenkin, ja Margarita ja Woland. Ja sit se joka esitti Bezdomnyita ja Leevi Matteusta, se oli niin ihanakomeasulonen... <3<3<3
Voi ei voi ei, oon oikeesti ihan sekasin.
Ja vielä ne paikat, en oo ikinä missään ollu sellasella paikalla. Istuttiin melkein keskellä eturiviä, kaks paikkaa kesikimmäisistä oikeelle. Ja se lava oli sillee, et se oli vähän mun kasvoja alempana ja niin lähellä, että olisin helposti voinu nostaa jalat siihen reunalle ja koskettaa niitä näyttelijöitä.
Sanalla sanoen, awwwwww.

Muoks//:
Niin ja muuten, näytelmä avas ihan uusia näkökulmia siihen juoneen, en ees tajunnu miten mielettömän monitasonen se oli, ja siinä on edelleen paljon juttuja, joita en varmastikaan ymmärtäny, kun en tiedä Raamatusta, historiasta ja Neuvostoliiton kulttuurista riittävästi.
Vaikka oltiin siinä lähellä lavaa, ne näyttelijät ei sillee kattonu meihin, kun ne keskitty kai niin paljon, PAITSI Woland (Vierikko) joka parissa kohtaa katto oikeesti kaikkia eturivissä istuvia vuorotellen. Tuli ihan karmiva olo, se kun oli erittäin pelottava ja samalla kertaa hurmaava ja ironinen hahmo. Tai ei ironinen, vaan sarkastinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.