IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

No life?Sunnuntai 14.05.2006 21:54

Tiistai oli ihan kamala päivä. Päällä oli viikonlopun uni vaje. Kahdeksaksi Bauhaussiin ja sieltä kolmeksi Alabamaan. Siellä meni kymmeneen. Kaiken kukkuraksi olin unohtanut työkenkäni Raisioon ja jouduin lainaamaan kenkiä, jotka puristi varpaista, lonksu kannoista ja jalka oli tosi huonossa asennossa. Onnuin loppuillasta. Onneksi olin pyörällä niin matka kotiin oli kivuton. Tosin väsymys on aiheuttanut paljon riitoja (anteeksi honey)..

Siirryin ke Ruissalon puolelle. Siellä työvuorot alkavat vasta klo.10, koska kesäkuuhun asti avataan vasta yhdeltä toista. Tosin olen tullut ihan vapaaehtoisesti aiemmin, koska en ole osannut nukkua pidempään. Kokeilin ajaa pyörällä Saaronniemeen. Baukkariin on meiltä 8.9km ja siihen meni 20-30min. Ruissaloon on 12km enkä ajatellut että siihen menisi hirveän kauaa pidempään. VÄÄRIN! Tiet oli niin kehnot, et vaik kuin innokkaasti poljin niin matkaan meni tunti. *hoah* Nyt siis kunnon kasvu rajoittuu töissä juoksemiseen. Hien ja kiireen välttämiseksi päätin mennä bussilla töihin. Tepon pyörä on rikki niin se saa ajella mun pyörällä.

Mä tosiaan rakastan tota työtä. Perjantainakin vain ajattelin, kuinka hyvä on siellä olla. Hyvähän nyt sanoa ko vielä ei ole niin kiireistä. Ihania ihmisiä.

Nyt olen Iisalmessa. Tulin perjantaina ja lähden huomenna. Olen viettänyt paljon aikaa Sinin ja Lauran kanssa, koska heitä minulla on ollut eniten ikävä. Eilen pyörimme kaupoissa. Löysin Seppälästä samanlaiset mustat housut, jota minulla on jo kokoa 44 kokoa 38 -50% Ostin ne toiveikkaana. Jossain vaiheessahan ne sopivat ;) Kokeilin kotona ja voila! Menevät jalkaan (yleensä ottavat kiinni reisistä) ja vetiketju ja nappikin menevät, mutta vielä kiristävät. en uskalla vielä käyttää. Parin kilon päästä sitten. Olen miettinyt tajuavatko normaalipainoiset ystäväni tätä hehkutusta. Kaippa joku sentään <3

Illalla katsottiin Liikkuvaa linnaa ja tehtiin äitienpäiväkakkuja. Sain munasokeriseoksen vaahtoutumaan! Täytteestäni tuli mielenkiintoista. Ensin kun sitä maistaa niin maistuu suolaiselta mutta jälkimaku on makea. Siinä on siis vaniljakastiketta, olympiaa ja geishaa. *hmm* Ei olla vielä syöty kakkua. Sitte värjäiltiin (yllätys yllätys) hiuksia. Minä ja LAura suunnattiin vielä Iisalmen uuteen baariin Bepopiin ja Nini meni kortiin. Bepop on siis entisen villikissan paikalla. Hyvä dj, savuton, siistit vessat, mutta liian pieni tanssilattia... mietin siellä käydessämme että se olisi se baari iisalmes minne janina-baarikärpäsen veisin! *lol* ei oltu ihan pilkkuun ko piti vältää grillijonoja. söin siis yöllä tonnikalapaninin. Päivä oli todella onnistunut vaikka päähän sattui.

Tänään käytiin teatterissa ja rossossa syömässä. Teatteri oli ykisnkertainen hyväntahtoinen näytös. Iisalmessa on aina kiva käydä teatteris ko se pyörii harrastelijatasolla samat naamat. Rosso oli täynnä. Söin kanaa, marsalakastikkeessa nauhapastalla ja valkoviiniä. Si tkäytiin mummon luona.

Nyt waretan ja no-lifetan jonkin aikaa. Ihanaa olla pitkästä aikaa omalla koneella netissä. Se ei toimi operaattoreista johtuien muuta kuin isin toimistolla.

Huomenna mennään ratsastamaan pitkästä aikaa. Pelottaa hieman, koska olen edelleen niin kakka siinä hommassa. Iisalmessa on varmaan suomen halvimmat tunnit. siel mis me käydään on vain 15€. Ennen junailua menen hammaslääkärille. Ihan vapaaehtoisesti koska huomasin hampaassani jotain mustaa ja rumaa. hyi...

tiistaina pitää mennä lynkkyyn kääntymään ko janina täyttää vuosia. jostain syystä bepopis oli sikakivaa, mutta turun baareis sikaharvoin. en siis odota viihtyväni.tanssin hieman ja ojennan lahjan ja häivyn. Janinan synttislahja on niin täydellinen!!! Maksoi euron ja kyllä hän löytää sille käyttöä heti kättelyssä!!! Toiv. kukaan muu ei ole keksiny sitä :)

Perjantaina on ne mun kikkelikutsut. Pitää tehdä tunteja sen verran sisään et ehdin kotiin ennen vierita.Jollei ne sitten peru :( Kutsuin sikana porukkaa varalta et jos ne tekee ohareita. Pitää tehdä paljon kevytää herkkua. Pitäisiköhän ostaa hanaviiniä ;P Miettisin aluks et ois voinu lähteä ulkoilee yöllä sit, mut ei sittenkään enää voi ko vaihdoin huomisen vuoron lauantaiksi ja la-su on mun viimeinen hese-vuoro. Whee!

Eipä muuta. pitää jatkaa tän päivän no-lifettämistä. I love you all :*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.