IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 21.10.2008 22:15

ääh..

Sain elämäni ensimmäiset sakot. En ole vieläkään saanut aikaiseksi laittaa lamppua pyörään. Edun luona oli sitten tunnelissa poliisi ratsia. Jouduin maijaan ja ne kirjoitti mulle 20€ sakkoja. Olin ihan nolo, kun jouduin allekirjoittamaan paperin kohtaan "epäillyn allekirjoitus" ja poliisi kysyi myönnänkö rikkeen vai vienkö käräjille. Ja kyse oli vaan siitä etten saanu aikaiseksi laittaa lamppua vaikka mulla se jo kotona oli =((

Muutenkin ärsyttää ko olen ollu laiska paska ko kullan kainalos kiehnääminen on kivempaa kuin tehtävien teko..

huono päiväPerjantai 17.10.2008 16:04

Päivä on vasta puolessa ja huonosti männöö. Auto loiskautti vettä ohi ajaessaan, kotiin tullessa broileripaketti tippu lattialle ja AUKESI!, puheviestinnän esitys meni perseelleen... tässä palaute jonka lähetin ICT - opiskelijaruokalalle:

"Jaa-ha edes tästä palaute osiosta ei meinaa löytyä palaute mahdollisuutta ICT:lle. Ei ICT - ruokalastakaan löytynyt palautelaatikkoa omalle paperille raapustamalleni palautteelle, jonka ojensin ravintolan ainoalle mukavalle ja hymyilevälle työntekijälle (taisi lukea Päivi).
Onnekseni en joudu päivittäin humanistina syömään ICT:llä, kuten poikaystäväni. On valitettavaa, että ICT edes luetaan unican ravintoloihin, niin paljon se on muiden Unican ravintoloiden tason alapuolella.
Olen ICT:llä juonut pesuaineen makuista lattea, syönyt kumisia pinaattilettuja, mutta tänään en jätä asiaa tähän!
ICT:n yleisilmapiiri on ankea ja ahdas.Kaikki muut Unican ravintolat ovat valoisia ja niistä voi jatkaa hyvällä mielellä päiväänsä.
Työntekijät (sitä erästä lukuunottamatta) ovat kuin sieluttomia koneen osia. Ruokailu ICT:llä on välttämätön prosessi, lounashetki siellä on vain jotain johon asiakas joutuu tyytymään.
Salaatti on tähän mennessä JOKA KERTA ollut nuhjuista. Ruoka oli tänään kylmää. Kiukutti kun kiireen takia menin kalliimmalle Deli - puolelle, jossa oli perunan vaihtoehtona perunaa, enkä jonojen väliin kehdannut tunkea riisiä ottamaan.
Valitsin edellispäiväisen broilein. Päällä oli hiukan pekonia, mutta luulin kykeneväni välttämään sen syömällä vain reunasta. Tiedättekö, että joillain ihmisillä voi mennä vatda sekaisin punaisesta lihasta? Kun viimein pääsin pöytään ja maistoin reunasta broileria, maistui se ihan pekonille. Ja ylläri pylläri: ruoka tulikin hetken kuluttua ylös.
Otin jälkiruoka omenapaistosta. Jälkkärit oli hankalasti otettavissa kaapista, jonka ovea avatesa joutui varomaan, ettei kaada maitolasiaan. Omenapaistoksen maku oli peitetty teollisen makuisella kastikkeella.
On sitä ennenkin heitetty kolme, neljä euroa kankkulan kaivoon, mutta harvemmin siitä tulee näin paha mieli ja kuvottava maku suuhun.
Toivon, ettei tälle palautteelle naureskella ja jatketa sen jälkeen samaa menoa. Kehoittaisin ICT:n henkilökuntaa menenään opintomatkalle vaikkapa Tottikseen ja miettimään millä keinoin he voisivat pyrki samanlaiseen loistosuoritukseen."

Vähemmästäkin ansaitsee jäätelöä ja torkut.

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 21:28

Ihan "turhaa" juttuahan tää on, mutta tuli mieleen kun olen jutellut asiasta mummoni ja äitini kanssa. Maaseudun kehitystä makrohistoriallisesti on helppo peilata mikrohistoriaan.

Isäni äiti muutti Sodankylän seudulta sukulaisten luo karjakoksi 1930 - luvulla Savoon, jolloin hän tutustui isäni isään. Juttelin paljon karjan hoidosta mummon kanssa keväällä aineellisen kulttuurin aikaan. Kun ukki ja mummo meni naimisiin, oli vielä tapana muuttaa miehen kotiin. Mummo ei kuitenkaan tullut anoppinsa kanssa toimeen, ja he hankkivat oman maatilan sodan jälkeen.
Isäni syntyi sairaalassa, mutta muut lapset mummo huonojen kokemusten takia synnytti kotona. Mummo selitti minulle myös paljon nuorison "riiailusta" 60 - öluvulla ja muisti kaikkien sulhas/morsian kokelaitten nimet =D
Isä meni kaupunkiin kouluun ja tapasi äidin ja he opiskelivat Kuopiossa muuttaaksen iisalmeen. Isän sisko muutti Etelä - Suomeen ja karisti puheestaan savon murteen. Kahdesta nuoremmasta veljestä tuli duunareita.
Veljieni (synt. n. 69 ja 72)lapsuuden kuvissa näkyy kotimaan ja skandinavian matkailu ja kesämökkeily. Minun ollessa pieni oltiin koko ajan Kanarian Saarilla.
Tuntuu että suomalaista rakennetta kuvaa, ettei isovanhempani ollett kansakoulua enempää kouluja käyneet, vanhempani kävivät vain lukion (isä vasta 95 yliopiston), ja kaikki kolme lasta ovat korkeakoulutettuja. Siinä missä mummon aikaan oli ihmeellistä päästä ympäri kotimaata, asuu toinen veljeni Kiinassa ja toinen rampaa rauhanturvaajana Afganistanissa ja Kosovossa.
Sekin on hassua, että siinä missä minä olin kakarana naapurissa peltotöissä, etIT- alalla oleva poikaystäväni edes tiennyt mikä on aitta tai riihi.

Ei muuta. Tuli vaan mieleen, et on se niin jännä.

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 01:50

Ihmiset on toivonu kommenttia kihlajaisista, joten yritän muistella jotain: olin sanonu kaikille, et ei tarvita lahjoja, joten saimmekin viiniä ja viskiä <3 Jensiltä tuli myös ravintolalahjakortteja <3 <3 kiitos kiitos. Janina antoi hienot skumppalasit. Ihmisiä tuli ihan kivasti myös ihan yllättäviäkin. Suurin ongelma oli se, että minulle tuli yllätystyövuoro, joka venähti joten tulin itse tunnin myöhässä. Vanhempani olivat olleet auttamassa Jaria kakun koristelussa yms. Kun tulin hikisenä hirmu vauhtia töistä, oli täällä aika vaisu tunnelma XD Joku tomppeli oli avannu tv:n ja suurin osa tuijotti sitä suu auki: salkkarit, maajussi, tuntemattomat.. mä oon sen tyylin emäntä, että jos vieraat eivät osaa pitää hauskaa niin so what. Mulla oli omat hauskat taas keittiön pöydän äärel. Kiitoksia kaikille jotka oli paikalla ja jotka muisti meitä. Mua ärsyttää, kun taas tuli tää normi: "olisi kiva nähdä suakin useemmin mutku ei ole aikaa.."

Mulla oli viime viikon ainoa työvuoro la. Ärsytti ko olisin halunnu mennä iisalmeen, mutta muutaman työtunnin takia piti jäädä turkuun. Mutta: viisi minuuttia virallista työaikaa kulunut ja sattui tapaturma: astiapakkia täyttäessäni tuoppi lipesi kädestäni, tippui ja sirpale kimposi kämmeneeni. Verta pulppusi. Menin valkeana pitämään kättä veden alla. Toinen tarjoilija laittoi paperia ja jäitä ja menin istuu yökerhon puolelle (kiinni oli siis viel silloin). Koko Forum ravintoloiden päällikkö tuli paikkaamaan minua ja sanoi, että jos se viel vuotaa jonkin ajan kuluttua niin pitää lähteä päivystykseen. haava oli siis sillee et kun liikuttaa vasemman käden peukaloa, niin se aukesi uudelleen. yritin tehdä töitä, mutta laastari oli pian veressä. Menin itkee Benelliksen päällikölle, se tilkitsi minut uudelleen ja käski päivystykseen. Olin siis viisi minuuttia koko viikolla töissä ja sitten pois!

Soitin Sarille ja Sari tuli seurakseni päivystykseen. Nauroin hysteerisesti ilmoittautuessani. Se vaan oli tää ko teloin itteni.. olin vain viisi minuuttia koko viikolla töissä heh heh. Piti täyttää ihan hirveä vakuutuslappu nivaska. Miessairaanhoitaja tilkitsi minut. Nauroi haavan kokoa kun avasi siteet.
"Mutku se aukee ko liikutan peukaloo.. mä olen hygieniariski.."
"Heh heh.. niin oletkin.."

Ostettiin Sarin kaa Ben's&Jerry's jäätelöä ja katsottiin Uusi IHminen leffa. Quite shocking indeed. Kannattaa katsoa, jos luulee ruotsin 1900 - luvun historian olleen ok. Oli kiva vain hengailla pitkästä aikaa.

Takaisin tullessa palautin leffan ja yritin etsiä useammasta makuunista rautamiestä, mut kaikki oli menossa. Vuokrasin sit Raja1918 ja Mustan Jään, jotka katsoin Jarin kanssa. Olivat molemmat hyviä <3 KUn tulin kotiin Jari oli tehnyt omenapaistosta ja se oli tosi hyvää <3 <3 <3

Tänään oli syksyn ensimmäinen tentti. Ihanan helpottunut olo jälkeenpäin. Humanisti olo ko pystyin säveltää konseptin verran asiaa aiheesta Pahuus ja Pyhä. :P

Ärsyttää ko mulla on joku ihmeen vauvakuume. Valitin äsken just sitä Jarille =< Aiemmin ei sitoutuminen eikä mukulat kiinnostaneet. Nyt yhtäkkiä innostuin luennolla hääryijystä ja teltasta. Sit on tää hirvee mietintä, et "sitku meillä on meidän Lumi Vivian/Elias Olavi tms.".. Jari vaan nauraa..

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 03:47

IHan pikaisesti ennen nukkumaan menoa =) Kiitos kaikille jotka on muistaneet meitä :P Varsinkin Jensille ^_^ ja Janinalle <3<3 Lisää päivitystä viikonlopun lopulla

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 00:45

Itkettää. Olin vanhempien ja jarin kans syämä's Benellikses. Kävin yläkerras (siis amarillos) vessas ja samalla näyttämäs paikkoi isille, kun ravintolapäällikko pysäytti mut. Se sano, et minusta on tullu negatiivista palautetta, et mä oon epäammattimainen ja että pitää miettiä mulle uusi työtehtäviä. Sanoin, että olen tehnyt parhaani ja etten ymmärrä mitä palaute voisi koskea. Tilitys on täsmännyt, tunne tuotteet, olen jutellu asiakkaille, korvannut jos on tullut ongelmia...olen noudattunut työapikan sääntöjä enkä ole puhunut paskaa muista, toisin kuin monet muut!Scrollasin päässäni kaikkia tilanteita, joissa olen ollut töissä, enkä keksinyt mitään mitä olisin tehnyt väärin, ilman että olisin tehnyt sen parhaani mukaan tai pyytänyt anteeksi.

Mulla on tosi paska olo. Luulisi että tarjoilijan työ on helppoa, mutten osaa edes sitä. Juuri kun ajattelin, että minulla on asiat tosi hyvin. Mut joo.. kai menen sänkyyn itkemään ja asia selviää huomenna.

Niin.. metsästin useamman tunnin miekkavalasta Janinan läksiäislahjaa varten mutten löytänyt. Toivottavasti alternatiivi kelpaa-

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 16:08

Mulla on hirvesäti tekemistä,
* pitäis tehdä kandia
* pitäis tehdä kieliaineiden läksyi
* Pitäis harrastaa liikuntaa
* pitäis kirjoittaa esseitä

mutta olen laiska saamatan paska
* minulla on koneessa viimein ubuntu<3 läppäri toimii loistavasti ilman wintoosaa
* rakastuin lukemaan rss-syötteitä
* amarok - musiikkiohjelma on loistava: se etsii sanat biiseihin! ja on kytkeytynyt last.fm<3


Pitäis sitä varmaan syödäkin. Assaril olis hyvää ruokaa, mutten jaksais mennä. Jospa syön ton kukkakaalin.

Tää on taas tätä. Olen ihan hunningolla heti ko Jari on poissa. Se on taas Mynämäellä työkeikalla. Sit mä vaan laiskottelen. Niin kuin saisin muutenkaan jotain tehtyä. Mut helpompaa saada aikaiseksi, ko toteaa ääneen et jotain pitäisi tehdä ja toinen sanoo et mikset jo tee.

Se on muuten niin ihana mies <3 Toi mulle auringonkukan viikko sitten. Sit toissapäivänä se antoi sellaisen sydämen muotoisen geisha- suklaalaatikon. Se on niin huomaavainen <3 aww

Mä syytän yövuoroja tästä mun laiskuudesta. eilenkin nukuin kahden lkuennon yli ja silti menin aikaisin nukkumaan ja nukuin pitkään. prkl-

kaikkea turhaaTiistai 23.09.2008 16:02

Jos olisin...
... puu, olisin hopeapaju
... kukka, olisin gerbera
... juoma, olisin kahvi
... auto, olisin lada
... eläin, olisin kissa
... ääni, olisin sade peltikattoa vasten
... väri, olisin likaisen punainen
... vaate, olisin leninki
... hedelmä, olisin ananas
... ruoka, olisin paella
... mauste, olisin balsamico
... lelu, olisin My little pony
Ainakin tänään.
Entäs sinä?


*************'

PERUSJUTUT
Nimi > Mari
Lävistyksiä > korvareiät
Pituus > n160
Kengännumero > n38
Hiustenväri > Suomineito
Sisarukset > Kaksi isoveljeä (liian vanhaa)
VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit? ehkä taisi olla Bender - leffa
...Kappale, jonka kuuntelit? CMX - suojelusperkele
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? Ella el'a (kirjoitin kuitenkin väärin)
...CD, jonka ostit? Siitä nyt on aikaa, joku Anttilan alennuslevy. Taisi olla Muse
...Henkilö, jolle soitit? Jarille eilen ko luulin ettei se löydä Mansikkapaikkaan
...Henkilö, joka soitti sinulle? Jari ko se ei löytäny jotain kaupasta
...TV-show, jonka katsoit? America's next top model <3
...Henkilö, jota ajattelit? Äiti :-D
VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet ¤ Ei voi mitään. Ei kyl kovin kiva, mutta tosiaan, ei sille mitään voi, jos toinen asuu kaukana
Itsemurha ¤ Jokaisen oma valinta, ja riippuu muutenkin KONTEKSTISTA =D
Ihmisten tappaminen ¤ En tykkää. ei kettään tapeta
Teinitupakointi ¤ Eihän se ikinä hyvästä oo
Rattijuopumus ¤ Vastaan
Homo- ja lesbosuhteet ¤ Puolesta tietty
Saippuasarjat ¤ Ihania<3
MITÄ......Shampoota käytät? ¤ Tigi bed head
...Kenkiä käytät? ¤ Riippuu mielialasta =D Voi olla läpsyttimet, jos haluan olla leidi niin korkkarit ja talvella usein maiharit
...Pelkäät? ¤ Lampaita..
KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? ¤ En kommentoooi ^^
...Kertaa sydämesi on särkynyt? ¤ Vastaan dramaattisesti "liikaa"
...Sydäntä olet särkenyt? ¤ En kommentoi myöskään !
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? ¤ Pari.
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? ¤ "Muutaman" (huom. olenhan leikkinyt toimittajaa)
...Arpea on kehossasi? ¤ Aika monta. Pari isompaa
AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? > Olen kuin Hello Kitty
...Hauska? > En kovin:-D
...Kiihkeä? > <3
...Ystävällinen? > Parhaani ainakin yritän.
...Rakastettava? > Tod
...Huolehtiva? > Aina
...Suloinen? >Kuin kissanpentu
SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma? > Skumppa, cosmopolitan, amarita (siirappiin tehtynä, ei pyreeseen!). valkoviini
...Karkki > suklaata mielummin. hmm. se pandan vihreä sekoitus on ihana
...Sarjakuva / piirroselokuva > FF, mangat, Miayazaki, V&W jne.
...Purukumi > harvoin syön eiku siis puren
...Väri > Semmoiset syksyiset värit <3
...Kynsilakan väri > sellainen taidekuvio mielialan mukaan
...Viikonpäivä > riippuu kontekstista
...Inhokkipäiväsi > -II-
...Kukka > gerbera &orvokki
...Koru > Kielo - sormus <3
... Kesä / talvi? > talvi
... Norja / Ruotsi? > Norjassa en ole käynyt, paha vertailla
... Trampoliini vai uima-allas? > Riippunee mielialasta!
HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? > PAJU!
...Näki sinun itkevän? > Paju
...Sai sinut itkemään? > Jari tosin se vaan johtui mun empaattisuudestani
...Oli kanssasi elokuvissa? > Jari katottiin Wall-e
...Lähetti sinulle sähköpostia? > Luomupiirin hallitushan se oli
OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? > Joo
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? > Joo.. kerran oli pakko päästä yöllä trebariin
...Pitänyt jonkun salaisuuden? > Joo
...Itkenyt elokuvan aikana? > Monestikin esim Sex and the city =)
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? > En nykyään on tallentavat boksit
...Ollut esiintymislavalla? > Koulussa ainakin- ja eikö koko elämä ole sellainen?
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? > Joo :-D
Paljonko kello on? > 12.50
Omenat vai banaanit? > Omenat piirakkaan ja banaanin päälle suklaata <3
Sininen vai punainen? > Riippuu käyttötarkoituksesta
Kevät vai syksy? > Syksy
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? > Laittaa itseni sen näköiseksi, että kehtaan hipsiä ulos
Minkä aterian söit viimeksi? > Kahvia join pannullisen ja vähän jugurrtia söin
Oletko tylsistynyt? > En
Minkä äänen kuulit viimeksi? > Musiikkia. Tälläkin hetkellä
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? > Paju tunki pyllynsä mun nenään
YSTÄVYYS/RAKKAUS
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? > En kai. mut himoon kyllä ja se voijohtaa rakkauteen
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? > en mä aiemmin halunnu, mut ikävä kyllä oikea mies sitä teettää. olis mielenkiintoista nähdä millaisia niistä tulis.
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? > Luottamus, rehellisyys, ja kiva seura !
MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? > Ei ole...
Mitä kieliä osaat? > Suomi, ja englanti. Lisäksi ruotsia, espanjaa ja japania. ja vöähä ranskaa ja Rammstein - saksaa
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi > Kirjahyllyt <3
Ketä rakastat? > Joitain tärkeitä ihmisiä. tyhjentävä vastaus, kyllävain
Ketä kaipaat? > Jensiä prkl!
Lempinimet? > Ei kai mulla muita lempinimiä kuin se Seregi
Nimesi alkukirjaimet? > MAK
Kuinka vanhalta näytät? > Kerro sinä se miulle? en mie osaa arvioida
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? > Riippuu tilanteesta ja seurasta....:-D
Silmälasit / piilolinssit? > Lian hyvä näkö
Onko sinulla lemmikkejä? > Kissa paju ja Apina - Jari
Mikä saa sinut onnelliseksi? > Monet asiat
Mikä huolestuttaa sinua? > Muiden ongelmat.
OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? > Joo
...Halunnut karata? > No ehkä joskus, joskus silloin.
...Kokeillut huumeita? > en
...Pinnannut koulusta? > Joskus.. nytkin.. mut se vaan johtuu siitä et tulkitsin väärin kalenteria

***********

1.Mikä sinua ylipäätänsä vituttaa nyt?
Vituttaa myös se, että väsyttää liian usein ja olen saamaton sekä laiska.
2. Mitä aiot tehdä asialle?
- No en vittu mitään, kun olen saamaton ja laiska paska.
3. Miten purat vitutuksesi?
- makaamal söngys lukemas tai koneella
4. Mikä näistä asioista vituttaa sinua?
[ ]ystävät, perhe , poikaystävä
[ ] lemmikki, tai muu eläin
[se et vietän sen kans liikaa aikaa ] tietokone
[ ] televisio
[x]jokin muu, mikä - Vähän sitä sun tätä
5. Kerro mikä näissä asioissa vituttaa sinua?
Kesä - allergiat, aurinko, itikat, kuumuus
Kevät - Loska, koirankakka, rumat ihmiset kaivautuu koloistaan
Syksy - ei mikää syksy on ihanaa aikaa
Talvi - Kylmyys, sade, lumi, pimeys, loska
Yö - Kaupat on kiinni, enkä saa ruokaa. yöllä vois olla muutenkin salitkin auki niin kävisin
Päivä - En saa nukkua.
Lehmät - Haisee pahalta.
Ihmiset - Vähän sitä sun tätä.
Jokin tietty ihminen - En jaksa miettiä.
Tietokone - liikaa vietän aikaa sen kanssa
Digiboksi - on paska
herätyskello - Vituttaa herätä siihen.
Aamut - Jos olet valvonut koko yön, silloin aamut on ihan kivoja, mutta jos joudut heräämään silloin, niin sitten vituttaa ja ankarasti.
Koulu - Jos joutuu olee paikalla
Koti - siin ei ole mitään vikaa.. eiku venaas.. ei ole saunaa!!!
Poliisi - No emminä tiiä.
mummot - Jos ne on elämäänsä kyllästyneitä katkeria paskiaisia.
papat - Sama. Ja jos ne ahistelee ällösti.
rollaattorit - Ei mikään, ne on hauskoja kapistuksia.
angstaajat - Emminä jaksa aina kuunnella jotain turhanpäivästä paskaa.
viiltelijät - Hävettää niitten puolesta.
lesbot ja homot - Jos ne on jotain muotilepakoita, ni sitte vituttaa. tai sellaisia itteään liikaa korostavia.
heterot - Jos sitä heteroutta pitää korostaa, ni sitte vituttaa oikeen paljon.
lasilautaset - Kivojaha ne on. saarikkinäisistä viiltoja kässiin
kaukosäädin - Aina hukassa. Ja ne vitun paristot ei pysy sisällä, vaan putoileevat jatkuvasti.
sinä itse - Oon iha hirvee ihminen, elkää tutustuko.
6.Mikä on vittumaisin sana minkä tiedät?
- laiskuuteni
7. Kuka on vittumaisin ihminen jonka tiedät?
- Niitä kyllä löytyy.
8. Milloin viimeksi sanoit "vittu"?
- No vittu äsken.
9. Vittumaisin laulu ja musiikkivideo?
- Yön Joutsenlaulu. Mitään tiettyä musiikkivideota ei nyt tule mieleen.
10. entäs elokuva ja näyttelijä?
- Amelie oli aika vittumainen, kun se oli niin paska. Ja vbituttaa lisää ko kaikki rakastaa sitä- Näyttelijöistä tuli ensimmäisenä mieleen Leonardo DiCaprio. Hyi vittu!
11. vituttaako sinua joku lempinimi mitä joku on antanut sinulle?
- Eeäöö, ei tule mieleen.
12. vituttaako sinua jonkun ihmisen käytös?
- No joo! Sari ja Miika ainakin tuntee sen.
13. Miksi vitussa vielä tätä täyttelet?
- No vittu ei miulla ole elämää. Yritän laistaa hommista täyttelemällä tällasia vittumaisia irc-galleria-juttuja.
14. Vituttaako enää?
- Yllytähän vielä.
15. Tekeekö jo mieli vittua?
- 24/7

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 22:34

Tuntuu vaan oudolta, ko on toinen vuosi yo:lla.

Olin kirjallisen viestinnän kurssin johdantoluennolla. KO. kurssi kuuluisi käydä 1.vuonna. Naureskelin pilteille, jotka kirjoitti kaiken mitä lehtori sanoi, kysyivät tarkoittaako opetuksesta vapaa viikko syyslomaa (ei, se on tenttiviikko) jne. Kun menin osakunnalle oli siellä iso kasa beaaneja. Tuli vanha olo kun civiksena rojahdin sohvalle kattoo leffaa muiden vanhojen partojen kanssa, kun "lapset" oli omassa nurkassaan.

On tosi outo tunne, kun opiskelu vihdoin jatkuu, mutta tavallaan saan myös uutta intoa. Syysilmat sopii mulle. Mulla on paljon enemmän energiaa =)

Äiti on käymäs ja teki lettui <3 Se tuli Unkarin matkalta tänne suoraan. Huomenna se lähtee lounaan jälkeen. Huomen on siis jalkalääkäri ja äiti tulee henkiseksi tueksi. Iltapäivällä on työhontulotarkastus. (BTW to viel gyne, eli aikas lääkäriviikko)

Eilen Jari kysyi onko minulla ollut liian ikävä häntä, kun hän oli Mynämäellä. Töistä päästessäni minulla oli ranteessa iso laastari. Tiskatessa pihviveitsi oli "kivasti" tökkäissyt.

Ai niin. Ennen kuin lopetan pika päivityksen niin vähän taas Erjasta ;) Kun Jari oli Mynikses, Jarin mummo oli käynyt ja katsonut sormusta. Kun mummo oli onnitellut, oli Erja taipunut: "Kai minunkin nyt täytyy onnitella".. Yli viikko sen jälkeen kun kuuli asiasta! *hoah* Jotkut ihmiset on sellaisia, että niitä ei jaksaisi edes sietää.

KiukuttaaMaanantai 18.08.2008 02:41

Voi että kiukuttaa! Nyt sitten selvisi miksi kakku aiemminkin on mennyt pilalle! Purkki, jossa luulin et olis vain sokeria on puoliksi myös suolaa! Yritettiin tehdä suklaakakkua ko juat himotti se, mut maistui ihan karmealle. Onneksi tarkistettiin ko. purkki. Se on nyt käytös ruokiin johon tulisi suolaa. Pitää ostaa sokeria siis >_<

Olen muuten todella ylpeä itsestäni kuin reipas olen ollut. Kävelin reippaasti (tuli ihan hiki) salille ja tein puolitoista tuntia lihaskuntoa reippaalla tahdilla ja takaisin kävellen reippaasti. Empä olisi kävellyt jos olisi pyörä kunnos..

--> tagas lukemaan